6 неща, за които не бива да говорите по време на първа среща

Ето кои теми е по-добре да избягвате

6 неща, за които не бива да говорите по време на първа среща

Първите срещи са забавни и вълнуващи. Има нещо толкова освежаващо в старта на една нова връзка, а пред вас сякаш се разкриват неочаквани, нови възможности. Все пак трябва да бъдете предпазливи по време на онези първи споделени мигове, защото всички знаем, че няма втори шанс за първо впечатление.

Има някои теми, които е по-добре да обсъдите на по-късен етап от връзката си и със сигурност не е хубаво да бъдат основна тема за разговор по време на първата ви среща с някого. На първата среща се постарайте да бъдете себе си, но говорете за по-леки и общи теми. А следните 6 теми оставете за по-нататък.

1. Бившия
Със сигурност имате някой бивш, чиято история си умирате да разкажете, защото е толкова забавна, драматична, откачена? Но запомнете, че първата среща с нов човек не е подходящата ситуация. Ако се окаже, че с този човек си допадате и започнете връзка, то тогава можете да му разкажете някоя и друга история с бивши, но до преди това трябва да се фокусирате само върху вас двамата.

2. Сексуалния ви живот
Със сигурност ще си споделяте такива неща, ако си станете по-близки, но първата среща не е никак удачна. Почакайте докато темата изникни по естествен начин на дневен ред и вече сте достатъчно близки, тогава можете да споделите по-интимни подробности. Първо изградете доверие помежду си.

3. Лоши навици
Момичета, някои неща трябва да си останат само за нас, дори и след като сме в по-сериозна връзка. Е, тогава все някога половинката ви ще разкрие всичките ви лоши навици, но няма смисъл да слагате веднага картите на масата. Човекът срещу вас едва ли се интересува, че си гризете ноктите.

4. Проблеми със семейство или приятели
Няма човек на света, който да не е имал семейни проблеми или да не е бил в обтегнати отношения с приятелите си. Ужасно е, когато се случи и искаме да поговорим с някого, но подходящият момент определено не е първата среща. Личните ви проблеми не бива да се дискутират веднага.


5. Финансови проблеми
Още нещо, което се случва на всички хора - проблеми с финансите. Като цяло парите са деликатна тема, която се дискутира трудно да по-късен етап от връзката, а какво остава за първата ви среща. Никой не иска да слуша за вашите дългове, заеми, проблеми или пък финансови облаги и постъпления.

6. Колко деца искате да имате
Това е сериозно нещо, което ще искате да обсъдите с човека,  с който искате да прекарате живота си, а не с човека, с който сте излезли на първа среща. Да, потенциално той може да се окаже сродната ви душа, но няма как да бъдете сигурни на момента. Избягвайте темите за деца и сватби, освен ако не искате да изплашите до смърт горкия мъж.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay