7 модни тенденции, на които да заложите това лято

7 модни тенденции, на които да заложите това лято

Лято 2023 е почти тук, макар и температурите навън все още де го предвещават. малко повече от месец ни дели от дългите, горещи дни, които ще прекарваме навън с любимите си хора. Но какво ще носим? През лятото на 2023 година, можем да заложим на следните модни тенденции:

Пастелни цветове

Пастелните нюанси ще бъдат изключително популярни през лятото. Очаквайте да видите бледо розови, ментово зелени, лимонено жълти и нежни сини оттенъци в дрехите.

Блузи и рокли с обло деколте

Облото деколте, което разкрива раменете и гърдите, ще бъде популярен избор за летните блузи и рокли. Това придава свеж и женствен вид.

Цветни принтове

Графични и цветни принтове ще доминират в летните колекции. Големи цветни флорални мотиви, геометрични форми и екзотични животински принтове ще бъдат актуални през това лято.

Широки панталони

Всъщност те са наследници на популярните палазо панталони. Те са удобни, леки и въздушни, което ги прави перфектен избор за горещите летни дни.

Разкроени ръкави

Блузи и рокли с разкроени ръкави, като ръкави тип "пеплум" или ръкави с волани, ще бъдат актуални през горешите дни. Те добавят игривост и женственост на визията.

Минималистични сандали

През лятото ще се наблюдава тенденция към по-минималистични модели сандали - тънки каишки, изчистен дизайн и ниски токчета.

Екосъобразни материи

Все повече компании се насочват към устойчиви и екологични материи. Бамбук, коноп, рециклиран памук и възобновяеми текстилни материали ще бъдат популярни опции за дрехите през лятото.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay