Иде ли продължението на великия "Боен клуб"?

Животът, боен клуб...

Всеки, който в гледал "Боен клуб" поне вендъж, няма как да го забрави. Такива като мен, които са го пускали отново и отново няколко пъти - сигурно биха се впечатлили от новината. Екранният партньори на Брад Пит Едуард Нортън има намерение и желание двамата да застанат пред камерата, пише musicrooms.net.

От 1999 г, когато "Боен клуб" промени киното актьорите не са снимали заедно, а и никой не им е предлагал общ проект. Интервюиран по повод нов филм, който предстои да заснеме, Нортън заявява, че много би се радвал да снима пак с Брад Пит, стига да се намери режисьор, който да ги покани. Предвид препълнената програма на Пит и неговото многобройно семейство, ще е инетресно да видим как таткото ще включи в графика си нов ангажимент. Знае се, че всичките му ангажименти пред камера са планирани за пет години напред.

Нортън продължава: "Това е абсолютно възможно. Говорили сме по този въпрос, но сме наясно, че ще бъде много сложно аз и Брад да участваме заедно в общ филм."

И все пак актьорът е разкрил критериите, по които решава дали да се включи даден проект или да откаже.

"Голяма част от причините да правя нещо са новите усещания и новите изживявания. Сега, като се замисля предпочитам филми, които умеят да напипат верния пулс и се хвърлят в сложни тематики. С такива филми един актьор има шанс да израсне, не в публичното пространство, а в лично отношение." Сега ни е ясно какви са били подбудите му да приеме ролята на живота си в "Боен клуб".

Запитан дали обича предизвикателствата и в живота, както в работата си, Нортън отговорил: "В живота на човека има нещо като "глави" на книга. Никога обаче не съм се опитвал да си правя предварителен план. Вярвам, че човек трябва да следва съдбата си. Не можем да контролирам всичко, което ни се случва. Разбира се, имаме право да избираме в дадени ситуации, но не смятам, че можем да променяме нещата."

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay