HTC 7 Trophy - стил и функционалност

Стил и функционалност

HTC 7 Trophy - стил и функционалност

HTC 7 Trophy е апарат, който прави впечатление не само с името, а и с дизайна си. Силен и изчистен, той би изглеждал добре в ръката на всяка дама, а сребристата тънка метална рамка около екрана му придава малко лукс, което определено ни харесва. За разлика от повечето модели на марката, този е малък и би се събрал дори в по-голямо портмоне, така че няма да ви се налага да си купувате нова чанта.

 

Камерата му няма да замести фотоапарат, но все пак прави доста добри снимки. А и най-важното - винаги е с вас. Издържливата батерия ви дава възможността да сърфирате в интернет, да говорите с приятелки и да уреждате бизнес въпроси без да се притеснявате, че в края на деня няма да можете да си извикате такси, защото батерията е паднала.

 

Този така наречен трофей поддържа 8GB памет, които можете да запълните с музика, филми, снимки и въобще всичко, което обичате. Не на последно място трябва да отбележим, че операционната система е Windows Phone 7, което определено е голямо предимство. Вече нямате нужда от малък лаптоп, органайзер, тефтер, камера и часовник. Достатъчно е HTC 7 Trophy да е в дамската ви чанта.





0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 01.12.2010|16:30
Това, че WM7 е предимство е много спорен въпрос, не бъдете толкова категорични.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay