Алпийското русо е най-новата зимна тенденция в прическите

Алпийското русо е най-новата зимна тенденция в прическите

Ако сте готови да разберете дали блондинките наистина са по-големи купонджийки, предстоящите студени месеци може да са идеалния момент да го направите. Студените нюанси на русото могат да бъдат идеални за зимата. Мразовитият сезон дори ни е приготвил чисто нов тренд, който само чака да бъде изпробван. Това е т.нар. ​​"алпийска коса" - идеалният нюанс за зимата.

Студените нюанси правят това русо различно, свежо и подходящо за снежен ден. Гледайки го веднага се сещаме за Денерис Таргариен от "Игра на тронове". Алпийското русо е студен нюанс, който подхожда на всички тонове на кожата, прически и дължини. То е шик, минималистично и се откроява дори на фона снежните преспи.

Окзва се, че и най-популярнте знаменитости в момента са върли фенове на този хладен нюанс. Наскоро видяхме Ким Кардашиян, Аня Тейлър-Джой и Били Айлиш смело да позират с перфектно изрусените си коси. Според Glamour, този нов оттенък на русото е за тези, които не се страхуват да направят изявление с помощта на косата си, но най- важното е, че отива на почти всеки тон кожа.

Въпреки, че визията е изключително актуална в момента, не се заблуждавайте - не се получава от първия път! Може да отнеме малко повече време, ако естественият ви цвят е тъмен. Обикновено е необходимо да посетите фризьорския салон поне няколко пъти, за да постигнете желания нюанс. Освен това, трябва да се грижите добре за косата си между отделните посещения. Професионалистите препоръчват маски за поддържане на косата ви силна и здрава, както и тоник. Можете дори да опитате лилави шампоани, за да поддържате русата си коса и да я предпазите от пожълтяване.

Ако сте готови за голяма промяна, алпийското русо е перфектната актуализация на цвета!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay