Анджелина Джоли се притеснява за успеха на филма с Брад

Лентата до момента не носи очакваните приходи

Анджелина Джоли се притеснява за успеха на филма с Брад

Напоследък медийните изяви на семейство Джоли-Пит като че ли са повече от обикновено. Най-красивата двойка на планетата неотдавна засне чувствена и интимна фотосесия за списание Vanity Fair, а и сподели съкровено лични снимки, заснети от самия Брад Пит.

Ето че след всички публични семейни изяви сега е ред на Анджелина да отдели малко време за себе си под светлините на прожекторите. Тя краси декемврийската корица на френското издание на списание Elle и споделя за вълнението си около предстоящата европейска премиера на общия си филм с Брад Пит - By The Sea, на който тя е и режисьор.

Красивата актриса вероятно ще се надява лентата да има по-голям успех в Европа, отколкото има в САЩ. Явно Анджелина има право, защото приходите от филма до момента са 1.5 милиона долара, което е доста под бюджета на лентата - 10 милиона долара.

За фотосесия Джоли е облечена в тоалет, подобен на облеклото, с което се появи на наградите БАФТА през 2014 година. Черно-белият изискан и в същото време спортно-елегантен костюм, придружен с тънка вратовръзка, определено отива на изящната ѝ осанка. Косата ѝ е пусната свободно, а гримът е в минимално количество, за да подчертае естествената красота на прелестната актриса.

В момента Анджелина е в Камбоджа, където работи по най-новия си режисьорски проект - филмовата адаптация на мемоарите на Л. Унг - "Първо убиха баща ми” (First They Killed My Father). Тя е придружена от сина си Мадокс, който чрез снимките на филма, има възможност да научи повече за своята родна страна.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay