Банята - място за релаксация и забавления

До сега на банята ѝ липсваше само... аквариум!

Когато си помислите за баня, вдъхновена от океана, душ кабината обикновено не е първото нещо, което ви идва на ум. Но компанията "Cesana" е на път да промени тотално представата ни за съвременния дизайн на това помещение от дома ни. Предложението им е повече от интересно - душ-кабина с вграден аквариум.

Проектирана от Джулио Джиантурко и Марио Тасароло, "Plano Acquario" е направена с полупрозрачни стъклени стени, които пропускат светлината, но същевременно предлагат необходимата интимност. Акцентът е осветеният аквариум със значителни размери, който е вграден в едната стена и на който можете да се насладите както отвън, така и от вътре. Това е един вид необичаен дизайн на прозорец и съвсем логично – за мокро помещение няма по-добър и иновативен избор за източник на естествена светлина от аквариума.


От "Cesana" са предвидили индивидуалните предпочитания на всеки заинтересован и предлагат само въпросната дизайнерска стена като адаптивен елемент от банята, като можете да я използвате и като параван. А в случай, че аквариума не ви допада като решение, компанията ви дава възможността да избирате между картина, рафтове с книги, цветя и дори телевизор, които да застанат на фокус.

Ако имам такова нещо в банята си, мисля, че тя ще стане любимото ми помещение и няма да излизам от там.  

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay