Малкият Моне

9-годишно момче е истински гений в изобразителното изкуство

Kieron Williamson е само на 9 години, но вече го наричат "Малкият Моне". Надареното момче взима първите си уроци по рисуване преди четири години, а в момента картините му се разпродават за минути и за баснословни суми.

Малкият гений в рисуването показва таланта си за първи път по време на семейна почивка през 2008 година. Вдъхновяват го природата и лодките в реката, които вижда. С четка и бои ги пресъздава върху платното. Преди това оцветява само шаблони на динозаври.

Необикновената история на Малкия Моне ще можем да прочетем в книга. Майката на Kieron разказва за таланта на сина си и за нещата, които им се случват всеки ден от първата живописна рисунка.

Момчето рисува около три картини на седмица, а вече е спечелило близо един милион паунда. Хваща четката в свободното време между домашните и тренировките по футбол. По собствено желание. А най-важното нещо в детската му главичка, макар и гениална, е творбите му да се харесват на хората. Мечтае да пътува и да опознава различни краища на света, които да нарисува.

Мнението на експертите в изобразителното изкуство е, че работите му се подобряват с всяка следваща. Ако на 9 рисува така, представяме си какво ще се случи след няколко години... или по-скоро не можем да си представим!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 17.07.2012|08:58
потърсих информация за него и творбите му в интернет защото се влюбих в тях,но открих,че последната му картина се е продала за над сто хиляди паунда...твърде неприятно,мислех,че ще успея да се сдобия с негов шедьовър,но определено не са ми по джоба
5
Не е посочен 17.07.2012|08:42
картините му са просто невероятни!наистина щом сега рисува така просто не ми се мисли какви невероятни творби ще има като порасне!рисунките му са толкова хубави,че мога да ги гледам с часове...много бих искала да имам няколко от тях!
4
Не е посочен 16.07.2012|19:41
Много са красиви произведенията му наистина, ама как им е дошло на родителите на ум да продават картините на детето си.
3
Не е посочен 16.07.2012|18:52
ЛЕЛЕ!! Това дете не само е гении, то направо надминава гениалното!! Браво бе!! Страхотни картини!
2
Не е посочен 16.07.2012|11:55
Браво на момчето....а като стане по- голям не знам какви картини ще рисува тогава...
1
Не е посочен 16.07.2012|11:46
Уникални са...и е само на 9 :О това момче ще стане велико...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay