Месоядни пози, гнусни снимки

Границата между провокативност и извратеност е тънка. Мис Ориндж Каунти ни го доказва

Това, за което ще ви разкажем, е повече от противно. Но в името на славата или по-скоро с цел нейното постигане, поредната холивудска звезда направи някои доста смущаващи неща, за да ни напомни за себе си.

Помните ли младата и крехка девойка, която изгря с главна роля в серийния филм "Кварталът на богатите"? Да, точно за Миша Бартън ще си говорим. След напускането на хитовия сериал обаче, звездата не успя да продължи кариерата си по същия бляскав и завиден начин. Тя участва в няколко не толкова известни ленти - Closing the Ring, Virgin Territory, Don't Fade Away, които не ѝ донесоха нищо повече от неприятни последствия. Пушенето на марихуана и шофирането в нетрезво състояние далеч не са най-лошите постъпки на Миша, тъй като през 2009 година актрисата рухна напълно и влезе в лудница, заради психическите си проблеми.

Две години по-късно се питаме дали се е излекувала, наблюдавайки най-новите ѝ меко казано странни снимки. Фотосесията е дело на небезизвестния фотограф Тайлър Шийлдс, пред чийто обектив са заставали Линдзи Лоън и Хедър Морис. Работите му са известни с ексцентричния си вид, но наблюдавайки ги не можем да бъдем категорични, че ни харесват. Просто изглеждат прекалено нагласени.

Такъв е и случаят с Миша, която позира пред Шийлдс със стек пържола върху лицето си. И в устата си. Таблоидите разказват, че идеята за снимките се родила на шега, докато двамата обядвали, и в началото Бартън не била особено вдъхновена за толкова драстични действия. Най-малкото било опасно за здравето ѝ. След кратки убеждения обаче решила да рискува, а на следващия ден снимките вече били факт.

Миша е гола, а някой неизвестен за нас ѝ подава парче месо. Напомня за куче, удовлетворено от поредната пържола, която ще разкъса.

Наясно сме, че в света на шоубизнеса всички искат да бъдат иноватори в нещо. Някои се разхождат, облечени в месо, други са склонни да си докарат салмонела, налапали тлъста пържола. Всичко на цената на славата.

43 63
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.10.2011|16:32
Определено много безвкусна фотосесия! Да не бе толкова изчезнала от светлината на прожекторите, РЕТА биха и обърнали подобаващо внимание с някой шарж. Миша се пробва и като дизайнер, но и там явно нещата не са потръгнали, щом е стигнала до това творческо безсилие...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay