Развитието на технологиите осигурява безкрайно разнообразие от слушалки

Накъде без слушалки?

От компанията H2O Audio today представиха най-новите си слушалки, специално разработени за спортуващите любители на музика. Продуктът H2O Audio Flex All Sport Earbuds е 100% водоустойчив до един метър дълбочина – вече нищо не може да попречи на музикалното оформление по време на освежаващия крос в дъжда. Наличните цветове са черно, синьо, зелено и – внимание! - розово.


Слушалките са с in-ear технология, която осигурява чист и наситен звук. Тя изолира шума от заобикалящата ви среда, което означава, че нито ще чувате досадните разговори във фитнеса, нито ще ви притесняват градските шумове, ако тичате навън. Идеални са за активни спортисти, но от тях може да се възползват и спортуващите за здраве.


Нормалната за подобен вид продукти цена от 30 долара ни привлече да ви представим това комфортно оборудване. То със сигурност ще ви бъде полезно не само докато тичате сутрин – понякога не е излишно да се откъснете от реалността, а какъв по-добър начин за това от любимата ви песен?


Ако пък търсите нещо екстравагантно, което да поставите в ушите си, вече сме сигурни, че няма да се чудите още дълго. Досега можеше да избирате между слушалки с Hello Kitty, човешки черепи с шапки, ангели и дяволи, но вече има нещо много по-оригинално.


Защо не опитате как се слуша музика с матрьошки в ушите? Сигурно никога не ви е хрумвала подобна идея, за разлика от дизайнерите на Urban Outfittes. Продуктът ще е ваш срещу 15 долара, но е съвместим с всичко, за което се сещате - mp3 плейъри, компютри, лаптопи, смартфони и iPhone. Ще може да се похвалите с новата си необикновена придобивка, където и да отидете.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay