Ашли Коул измисли начин как да си върне Черил, купува й къща в Дубай

Той си я иска обратно

Футболистът Ашли Коул има план как да си върне бившата съпруга Черил, не спират да коментират чуждите медии.

 

Той купил къща в Дубай, която обмисля да ремонтира и да заведе там експоловинката си.


"
Черил обожава Дубай и затова съм решил сериозно да инвестирам в имот там. Двамата все още се обичаме и съм сигурен, че отново ще се съберем", надява се Ашли.

"
Той определено вярва, че разводът му с Черил е само временен. Ашли смята, че след като се откаже от футбола, двамата отново ще се съберат. Коул обяснява раздялата им с това, че решението на Черил да не му прости многобройните изневери, било повлияно от негативното мнение на повечето хора за него", допълват приятели на Ашли

Черил и Ашли Коул сложиха край на връзката си, след като няколко жени обявиха в медиите, че са били любовници на футболиста.

 

Черил Коул започва връзка с футболиста през 2004 г. На 15 юли 2006 г. двамата минават под венчило в Барнет, Северозападен Лондон. През януари 2008-а година семейството почти се разпада след слухове, че спортистът е имал интимни отношения с три други жени. Тогава Черил му прощава. В един момент обаче чашата на търпението на Черил очевидно преля.

 

Черил Коул оглави класацията за най-фотогеничните жени на всички времена, изготвена от компания Nikon. Тя освен това стана известна като съдия в предаването "The X-Factor", което търси млади таланти. Певицата, която е лице на козметичния гигант "Л'Ореал", изпреварва легендарни холивудски красавици като Одри Хепбърн и Мерилин Монро.

 

Черил Коул бе смятана за най-красивата футболна съпруга от 4 години насам. Tя бе номинирана за наградата БРИТ за песента "Fight for This Love".

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay