Понякога мъжете просто не знаят кога да млъкнат

Най-дразнещите изказвания на мъжете

Понякога мъжете просто не знаят кога да млъкнат

Дори да сте омъжени от 10 години и да сте били двойка от 5 преди това, със сигурност все още има неща, които ви учудват и изумяват, когато съпругът ви ги каже. Вероятно все още има моменти, в които вие очаквате той да направи или изрече нещо, а той дори не подозира за какво става дума... после се чуди защо излизате от вкъщи, тичайки бързо като лунатичка.

 

Кой са 10-те неща, които не искаме да чуваме да излизат от устата на любимите ни съпрузи, никога:

 

1. Подробности около успеха, който са пожънали през последното си посещение в тоалетната. Най-добре да се се зачеква тази тема, нали за това си имат братя или приятели.

 

2. Лошото мнение и забележките по вечерята върху, която сме се трудили последните 2 часа или повече. Не може ли просто да се усмихнат, да нахранят кучето под масата и да си затворят устата.

 

3. Колко дразнещи намират децата понякога, и то 3 секунди след като са влезли от вратата. Не трябва да забравят, че ние сме били с тях цял следобед.

 

4. Просташкият виц, който са чули на работа. Вероятността ние да не го сметнем за забавен е доста голяма. Това е пореденият момент, в който да се обърнат към приятелите си.

 

5. Оплакването, че нямат чисти чорапи. Повечето жени перат всеки ден и нямат идея защо кошът с мръсно пране продължава да е пълен, а още по-малко имат представа къде са смотаните чорапи и защо не са чисти.

 

6. Ако може никога да не споменават, че изглеждаме напълнели, най-добре. Дори да изрекат всяко едно от нещата изброени по-горе, това е вече прекалено. Жените не искат да знаят и не питат. Да изкажат мнение за цвят или дреха, става. Но не и за килограми.

 

7. Нека не се споменава, че през последните години не сме се променили много. През тези няколко години, в който сме останали статични... изненада, тогава са се появили децата и колкото и да ни се иска да направим нещо със себе си, време няма.

 

8. Мрънкането - "Главата ме боли, гърлото ми е червено, спи ми се". Обадете се на майките си, те са за това, ако не - идете на доктор.

 

9. Опипването на почвата за секс, с някакъв разговор "от далече". Понякога нямаме търпение за подобни неща, ако искате да правите секс - покажете, но не ни карайте да го дискутираме.

 

10. Не е нужно, всеки път като са се справили с децата – завели на училище, на разходка, изкъпали – да очакват медал и да се хвалят следващите 3 седмици. Жените правят това всеки ден, плюс още няколко неща.

 

Дано не звучи като нещо много и непостижимо, нито враждебно. Въпреки всички тези неща, ние ви обичаме. Особено на Свети Валентин, когато най-вече трябва да внимавате да не стъпите на някоя мина!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay