Вижте Крис Дженър без грим в ново видео

Вижте Крис Дженър без грим в ново видео

Напоследък все повече знаменитости публикуват снимки и видеоклипове без грим в Instagram. Само през последните няколко месеца видяхме Хейли Бийбър, Дженифър Лопес и дори Ким Кардашян, които се появиха с натурални лица в социалните мрежи. Противоречивата Крис Дженър е най-новата знаменитост, която се присъедини към тях.

Тя го направи във видео, в което рекламира нова гама грижа за кожата на Ким SKKN by Kim. Удивително е колко много се подкрепя това семейство помежду си, нали?

Крис ни пленява с обичайната си бляскава визия, включително опушена очна линия, плътни вежди и nude устни. Във видеото тя обяснява, че като жена на 60 години е невероятно да намериш рутина, която наистина да върши работа.

"Спомням си първите два дни, в които я направих - слязох на долния етаж и братовчед ми влезе в стаята и каза: "Уау, какво направи с кожата си?" и просто ми се прииска да споделя моята малка рутина с вас", казва Крис.

Започвайки, разбира се, с почистващия продукт, Крис да сваля грима си, като използва гореща кърпа, за да премахне всички останали замърсявания. След това тя употребява ексфолиант, тоник, серум с хиалуронова киселина, серум с витамин С, крем за лице, масло за лице и накрая крем за очи.

Разбира се, това е доста голямо количество продукт само за една рутина, но вероятно целта на това видео е да покаже всяка формула в гамата. Но едно нещо, за което не можем да спрем да мислим, е колко невероятно изглежда кожата на Крис без никакъв грим. Разбира се, знаменитостите се третират с най-добрите процедури за кожа, но въпреки това тенът на кожата ѝ действително блести.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay