Виктор Стоянов показа новото си гажде: Ето коя е дамата!

Виктор Стоянов показа новото си гажде: Ето коя е дамата!

Виктор Стоянов най-накрая представи новата си приятелка, актрисата Поли Недкова, на обществеността. Двойката направи първата си официална поява заедно на премиерата на филма "Гунди - легендата за любовта". Тяхното присъствие на събитието предизвика вълнение и коментари за хармоничното им излъчване и елегантен външен вид.

От известно време Виктор успяваше умело да запази личния си живот в тайна, предизвиквайки любопитство относно потенциалната му романтична връзка. С появата си с Поли на премиерата на филма обаче стана ясно, че връзката им е сериозна. Фактът, че те се появиха прегърнати сред тълпата, потвърждава близостта им.

Поли Недкова е талантлива млада актриса, която е участвала в различни театрални постановки и филмови продукции. Завършила е НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" и е доказала актьорските си умения както на сцената, така и на екрана.

Избирайки да пази личния си живот личен, Виктор Стоянов успя да привлече вниманието върху себе си, като същевременно остави феновете си да гадаят за романтичните му начинания. Официалната му поява с Поли Недкова на премиерата на филма "Гунди - легендата за любовта" несъмнено затвърди статуса му на известен ерген и показа, че той е намерил любов в лицето на талантлива актриса.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay