Войната на футболните гаджета

Бар Рафаели накара няколко приятелки на футболисти да ревнуват

<p>Бар в Барселона. Очевидно красавицата искрено се забавлява в испанския град.</p>

Бар в Барселона. Очевидно красавицата искрено се забавлява в испанския град.

У нас доста често се случва известни жени да се хващат за косите заради някой незаслужил мъж. Дали Емилия ще злослови по адрес на Анелия, или Николета ще се присмива на Алисия - все тая.

Но когато една от най-известните супермодели на целия свят, Бар Рафаели, попадне насред такъв скандал, вече става интересно.

Бившата на Леонардо ди Каприо наскоро бе в Барселона, за да подкрепи едноименния футболен отбор в сблъсъка му с Реал Мадрид. Очевидно развълнувана от посещението си, Бар публикува и снимка от стадиона, на която е с капитана на тима - Шави Ернандес. Под нея бе написала: "Шави ми е като брат”.

Впрочем тя доста често посещава "Ноу Камп” през последните месеци и, както винаги, качва снимки в своя Twitter за щяло и нещяло. Включително и с възлюбения на Шакира - Жерар Пике. Нейното присъствие толкова близо до отбора обаче подразни гаджетата на останалите състезатели в него.

Войната на футболните гаджетаЕто тази снимка на Бар Рафаели разбуни духовете. Вляво е футболиста Шави Ернандес, който й е "като роден брат".

Ливанският модел Даниеле Симаан, която излиза с друга звезда на Барса - Сеск Фабрегас - реагира остро на инфантилните снимки на Бар. Ревнивото футболно гадже публикува следния статус в своя Twitter: 

"Манията на някои модели към определени спортисти започва да става абсурдна. Имай малко уважение, моля те!”.

Очевидно язвителният коментар е насочен към госпожица Рафаели. Той бе препубликуван и от Джулия Вигас, гаджето на Тиаго Алкантара. Явно двете дами не осъзнават, че издават своята неувереност, когато реагират така остро. И на всеослушание.

Войната на футболните гаджетаДжулия Вигас, гаджето на Тиаго Алкантара. 

И докато футболните приятелки се надпреварват в тази луда игра - ревността - Бар Рафаели е спрягана за новата изгора на друга звезда от Барселона - Даниел Алвеш. Това би могло да обясни постоянните й екскурзии до испанския град. Но дали ще потуши пожара в сърцата на останалите участнички в скандала?

Войната на футболните гаджетаЗаради тази снимка Бар Рафаели е спрягана за гадже на футболиста от Барселона Даниел Алвеш.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 22.10.2012|10:41
Наистина между футболните настоящи и бивши съпруги нерядко назряват конфликти, което особено ме озадачава, да се карат две жени за един футболист е безумие за мен.
3
Не е посочен 22.10.2012|10:10
Добре си изкарва в Испания Бар Рафаели, а и ако се е загаджила наистина с някой футболист, то ще са поредна двойка, вкарана в клишето - футболист и манекенка.
2
Не е посочен 22.10.2012|09:12
Не могат да ги разделят тези спортисти,там където са парите е нормално да има и война за тях
1
Не е посочен 22.10.2012|09:11
според мен няма от какво да се притесняват и подобни изказвания никак не им отиват,по-добре да се държат на ниво,а ако имат нещо за доизясняване,то това няма нужда да става публично достояние!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay