Двойките се карат по 312 пъти в годината

312 пъти в годината скандали

Двойките се карат по 312 пъти в годината

Конфликтите, които се получават при двама души, живеещи заедно, са чести. Това е ясно за всеки, който има или е имал съжителство с любим човек.

 

Честотата им обаче се оказва изненадващо висока – караниците у дома по неособено важни поводи се оказват средно по 312 броя в годината, показва проучване, цитирано от Daily Mail.

 

Мокри кърпи по пода, неприбрани чорапи и спорове за дистанционното на телевизора... малките скандали се натрупват и влияят на връзката, подчертава изданието.

 

Посочва се, че жените се дразнят повече на неприятните в очите им навици на техните половинки, докато мъжете май са по-толерантни.

 

Сред най-честите оплаквания на дамите са оставянето на седалката на тоалетната чиния вдигната и незагасянето на осветлението в неизползваните в момента помещения. За мъжете пък е много досадно да чакат спътницата си в живота да се приготвя твърде дълго преди излизане навън, като възроптават и срещу вечното натякване да се включват по-активно в домашната работа.

 

Резултатите са получени чрез запитване, в което са взели участие 3 хил. души на сайта betterbathrooms.com. От сайта коментират, че всички двойки се карат, но да се види колко много време им отнема това, може наистина "да ти отвори очите" за важните неща.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay