Дженифър Лопес издаде как е възродила романса си с Бен Афлек 20 години по-късно

Дженифър Лопес изпадна в откровения за отношенията си с Бен Афлек пред Vogue и разкри цялата история от приемането на фамилното име на актьора и за това как те възобновяват романса си след почти две десетилетия.

В началото на интервюто Джей Ло говори за решението да промени фамилното си име на Афлек.

"Хората все още ме наричат ​​Дженифър Лопес. Но официалното ми име е бъде г-жа Афлек, защото сме заедно. Ние сме съпруг и съпруга. Гордея се с това. Не мисля, че това е проблем.”, споделя тя.

Според нея това е романтичен акт, като същевременно отговаря на традиционните ѝ разбирания.

Но голямото разкритие в това интервю беше нешо съвсем друго. Джей Ло най-накрая разкри как е възобновила връзката си с Бен Афлек след толкова много години. Оказва се, че малко след като тя и Алекс Родригес са отменили годежа си в началото на 2021 г., тя е получила имейл от Бен. В този момент той тъкмо е прекратил връзката си с Ана де Армас .

"Никога не съм бягала от факта, че между нас има истинска любов. Хората в живота ми знаят, че той беше много, много специален човек в за мен. Когато се свързахме отново, тези чувства бяха все още много истински."', издава още Лопес.

Тя добави, че те са стигнали до своя щастлив край, защото "се губят един друг и се намират". Но не винаги е било толкова просто.

Когато двамата се срещат за първи път през 2002 г. , те просто живеят живота си без допълнителни отговорнсти. тогава те не изпитват нуждата да бъдат дискрети и да се крият от обществеността. Но постепенно нещата започват да се променят.

 "Имаше много неща под повърхността - хора, които не искаха да бъдем заедно, хора, които мислеха, че не съм правилният човек за него.... Станах много предпазлив, защото разбрах, че медиите ще се възползватНаистина ми се иска да мога да кажа повече. Научих много неща.”, допълва певицата.

За щастие приливите и отливите доведоха до заветното "Да" в Лас Вегас миналото лято, преди да отпразнуват сватбата си в Джорджия заедно с приятели и семейство месец по-късно. И изглежда, че за Бен важните неща остават напълно постоянни. 

"Има нещо вродено, мило, добро и пълно с любов в сърцето на Дженифър. Точно такава я помня отпреди 20 години. Докато когато я гледам, най-често виждам просто някой, който е запазил, онова, което винаги я е правело най-невероятната за мен: сърце, което изглежда безгранично от любов. Тя е моята представа за това какъв човек искам да бъда.", споделя Афлек.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay