Защо Меган и Хари едва не се разделят в началото на връзката си?

Куп нови и експлозивни кралски книги излизат на пазара навреме за празниците, включително тази на кралския кореспондент Валънтайн Лоу на име Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown. Тя обхваща началото на връзката между Меган Маркъл и принц Хари.

В откъс от книгата, публикуван в The Times, Валънтайн разкрива, че след като става ясно, че Хари се среща с Меган, тя му е дала ултиматум, казвайки, че ако той не вземе връзката насериозно, тя би късала с него. Според източник, "Тя казваше:

"Ако не издадеш изявление, потвърждаващо, че съм твоята приятелка, ще скъсам с теб.", казала тя, според анонимен източник.

Очевидно Хари приема тези думи присърце и взема мерки.

Според репортажите на Валентин, Хари е вербувал секретаря по комуникациите на двореца Кенсингтън Джейсън Кнауф и го е накарал да направи изявление, потвърждаващо, че Меган е негова интимна партньорка и осъжда расистките и сексистки нападки на част от медийното отразяване.

Меган преживя много тормоз и расистки коментари от кралското семейство по време на престоя си в Англия и ситуацията излезе извън контрол. В крайна сметка тя и Хари се оттеглиха от своите висши кралск и задължения и се преместиха в Америка, където се казва, че са много по-щастливи. Двойката се събра с кралските особи след смъртта на кралицата, което сякаш доведе до спад на напрежението, тъй като Хари и Уилям скърбяха заедно за смъртта на баба си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay