Кой е бившият мъж на Меган Маркъл и защо се развеждат

Имет на магн Маркъл неизбежно се свързва с принц Хари и враждата с кралското семейство. Хората вече почти не си спомнят каква е била Маркъл преди да стане съпруга на Хари. Преди кралската си сватба тя работи като актриса в американския сериал "Костюмари" и работи на свободна практика като професионален калиграф. Оказва се обаче, че Маркъл е нарушила кралската традиция по доста начини. Един от тях е фактът, че е била омъжена между 2011 г. до 2013 г. за талантливия продуцент Тревър Енгелсън.

Преди да се срещне с принц Хари, Маркъл е била женена и след това разведена, което е огромно "НЕ" в кралския правилник. Днес ще ви издадем подробности за връзката и ще разберем защо са се развели.

Кой е Тревър Енгелсън? Продуцентът е родом от Грейт Нек, Ню Йорк и е роден на 23 октомври 1976 г. Енгелсън посещава Училището по комуникация на Университета на Южна Калифорния и започва първата си работа като асистент в сферата на производството. Оттогава той се превръща в много успешен холивудски продуцент и агент на таланти. Енгелсън е работил по редица различни проекти с участието на знаменитости.

Двамата започват на излизат през 2004 г. и след 7 години задно решават да се сгодят. Те организират скромна сватба на плажа в Очо Риос, Ямайка, през септември 2011 г. Сватбената церемония продължава четири дни, през които младоженците и повече от 100 гости се наслаждават на тържеството. Скоро след сватбеното тържество двамата започват новия си съвместен живот в къща в Сънсет Стрип в Лос Анджелис. Съюзът им обаче се оказва кратък...

Първата сватбена рокля на Меган е напълно различна от кралската. Тя е значително по-небрежна - без презрамки с V-образен плисиран детайл и украсен със скъпоценни камъни колан около талията.

Връзката на Меган Маркъл и Тревър Енгелсън е доста краткотрайна. Въпреки че са заедно в продължение на седем години, преди да си кажат "Да", бракът им продължава само две години, преди да се разделят. През август 2013 Маркъл подава молба за развод и двойката се разделя. Само няколко месеца преди да се оженят, Маркъл получава ролята си на Рейчъл Зейн в "Костюмари", което вероятно води до промените в отношенията.

Поради новата телевизионна роля, Маркъл трябва да се премести в Торонто, за да започне снимките, докато Енгелсън остава в Калифорния за собствената си работа. Разстоянието е твърде голямо, за да поддържат връзката - оттам започват и проблемите.

Изглежда, че голямото разстояние е било основна причина за развода между Меган Маркъл и Тревър Енгелсън, но на по-късен етап, обявяват официално, че двамата са се разделили поради "непреодолими различия".

През 2016. Меган среща принц Хари покрай общи приятели и приказката започва...

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay