Любопитни подробности за връзката на Лиъм Хемсуърт и Габриела Брукс

След като обяви раздялата си с тогавашната си съпруга Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт тихомълком се обвърза сериозно с модела Габриела Брукс, с която е заедно вече три години. Двамата странят от публичното пространство, но се сблъскаха със слухове за раздяла през август 2022 г. Двойката не им отговори категорично, а вместо това направи своя дебют на червения килим през ноември 2022 г.

Името Хемсуърт за първи път беше свързано с Брукс през декември 2019 г., отбелязвайки първата му голяма връзка след развода му с Майли Сайръс през август 2019 г. През октомври същата година той беше забелязан с модела и актриса Мадисън Браун в Уест Вилидж.

Ето всичко, което трябва да знаете за връзката на Хемсуърт с Габриела Брукс:

Как обявиха връзката си официално?

Хемсуърт и Брукс направиха голяма крачка в отношенията си и непряко опровергаха слуховете за раздяла от август 2022 г. – когато се появиха за първи път заедно на червения килим на премиерата на "Poker Face" в Сидни на 15 ноември. Те позираха един до друг и се прегръщаха пред фотографите.

Официални в социалните мрежи

През юни 2021 г. двойката се появи на две снимки в профила на Хемсуърт в Instagram. Кадърът е от "Златната вечеря", благотворително събитие в Сидни. Много от потребителите коментираха, че Брукс прилича на Дженифър Лорънс.

Брукс наистина му помага да преодолее раздялата с Майли

През април 2020 г. Еntertainment Tonight предадедумите на анонимен източник, според когото връзката наистина е помогнала на Хемсуърт да преодолее болката от раздялата и развода. 

"Въпреки че семейството на Лиам беше огромна подкрепа след раздялата с Майли, Габриела беше тази, която го накара да разбере, че има живот след Майли. Тя е тиха, сдържана, обича да е сама с Лиам и не търси внимание от другите.", казва източникът.

Според него, връзката им се развива добре и двамата дори са били под карантина заедно, наслаждавайки се на времето си в Байрън Бей.

Брукс е модел

Габриела е подписала своя договор с аценция за модели още през 104 г. Тя е участвала в кампании на известни марки като Topshop, Calvin Klein и Solid & Striped.

Тя е силно свързана с Австралия

Брукс нарича Австралия свой дом. Тя дълго време живее в Сидни, учи древна история и археология в университета в Сидни. Лиъм също обича да прекаврва време там и не се чувства не на място.

Тя отпразнува, заедно с Лиъм, рождения му ден тази година

В петък, 13-ти, Брукс отпразнува "Деня на Лиъм" в своите Сторита в Instagram, публикувайки снимка на Хемсуърт, който се гмурка в океана. Това бе 33-ият рожден ден на актьора.

Любопитни подробности за връзката на Лиъм Хемсуърт и Габриела Брукс

"Денят на Лиъм е", написа тя над снимката, добавяйки емотикон с усмихнато лице и няколко емотикони като сърце, торта, делфин и палмово дърво.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay