Научете се да си затваряте устата за някои неща

3-те табута в една връзка

Научете се да си затваряте устата за някои неща

Прекомерната искреност и споделяne могат да навредят на връзката ви... сексуалната дори. Колкото и да ви се иска да кажете всичко на половинката си и да бъдете напълно честни с него, има неща които е най-добре да бъдат премълчани за ваше и за негово добро.

 

Предлагаме ви топ 3 на табутата в една връзка:

 

Как харчите парите си: докато не започнете да споделяте финансите си е най-добре да не казвате на приятеля си колко точно харчите. За един мъж е много стресиращо да научи, че давате пари за неща, които той намира за напълно безполезни – дрехи и обувки. Как да се справим: когато той хареса някоя ваша дреха, не е нужно да му казвате от къде и за колко сте я взели. А ако попита – просто кажете, че е пъти по-евтина от телевизора, който си купил миналия месец.

 

Минали връзки: той е наясно, че дните ви преди него не са прекарани в кафез, но това не значи, че иска да има ментални снимки на вас и бившия ви приятел. Мъжете може и да питат за другите мъже, но истината е че просто търсят повод да чуят как те са по-добри от всеки друг. Ако много държи да знае му кажете, че всичко е минало, а той е настояще.

 

Мнението ви за семейството му: Внимание: нападението над неговия клан ще повреди връзката ви. Така че дори майка му да е абсолютна гад, дръжте си езика зад зъбите. В момента, в който само споменете нещо негативно, той ще реши че го карате да избира между тях и вас и повярвайте няма да се възмути от семейството си... те са тактични. Ако наистина са непоносими, просто се старайте да ги виждате максимално рядко.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay