Разделени! Виновна е любовта им към съня?

Разделени през нощта по собствено желание

Разделени! Виновна е любовта им към съня?

Обичате се, не можете един без друг, но вечер си лягате в различни легла. Легла, които се намират в различни стаи! И това задължително говори за проблеми? Всъщност не съвсем...


Жените спят по-леко и много от тях се будят от най-малкия шум. А когато любимият похърква, обикаляйки из страната на сънищата, нежния сън на дамата се оказва в задънена улица. Понякога побутването не решава проблема за повече от няколко минути, а всички знаем, че нощта е дълга.


Един на всеки трима американци е измъчван всяка нощ от навиците на половинката. Това доказва проучване на Better Sleep Council, а качественият сън се оказва истински лукс за тях. Те са намерили своето решение - да бъдат далеч от партньора през нощта. 

 

Двойките, които решават да спят разделени си признават, че връзката им се е подобрила значително. Отпочиват си качествено, а когато искат да се порадват на сексуални удоволствия ги дели една врата разстояние. Някои разказват, че обичат своето собствено лично пространство, а сънят е още по-приятен, когато са сами.

 

Изглежда понякога качественият сън се оказва по-важен от интимността. Ние въпреки това си мислим, че няма по-велико чувство от възможността да имаш някого до себе си през нощта. Да усещаш топлия му дъх, а кожите ви да се допират. Предпочитаме го дори пред най-голямото легло и най-тихата стая!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay