Върнаха му годежния пръстен: Валери Божинов-младши зарязан, няма да се жени

Върнаха му годежния пръстен: Валери Божинов-младши зарязан, няма да се жени

Синът на футболиста Валери Божинов и фолк певицата Алисия, Валери Божинов-младши, е бил изоставен от годеницата си Ивет Кочова. Според източници, близки до семейството, моделката е върнала годежния пръстен на младия наследник и вече има нов приятел. Раздялата е оставила младия Божинов съсипан.

За да си върне на "снахата", Алисия моментално уволнила Ивет като модел и рекламно лице на марката си "Alice Evis". Преди това Ивет дълги години е работила за Алисия, позирайки с дрехи от модната линия. След раздялата Алисия я освободи от работа и изтри всички нейни снимки от официалния уебсайт. Веднага след това тя наела друго момиче, което да замени Кочова и да направи нови снимки с моделите.

Върнаха му годежния пръстен: Валери Божинов-младши зарязан, няма да се жени

Божинов и Кочова бяха заедно няколко години. В края на миналата година младият футболист предложи брак на моделката и двамата, заедно с родителите им, отпразнуваха годежа на Малдивите. Алисия пое всички разходи на сина си по Ивет, включително редовните им пътувания до екзотични дестинации, и дори я назначи на заплата в "Alice Evis".

Въпреки това, младата красавица реши, че е твърде рано да се обвързва с брак и избяга с друг богат наследник, оставяйки Валери Божинов-младши да се справя сам с разбитото си сърце.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay