Годишен хороскоп 2019: ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ: 20 АПРИЛ - 20 МАЙ

Годишен хороскоп 2019: ТЕЛЕЦ

Готови ли сте за някои сериозни промени, Телец?

На 7 март Уран, планетата на иновациите, влиза в знака ви за следващите седем години! Той е тук, за да ви помогне да прегърнете чувството си за творчество и вътрешен бунт. Може да се почувствате така, сякаш мозъкът ви се рестартира, тъй като Уран усилва гласа ви и издига амбициите ви на повърхността.

Когато става дума за домашен живот, обърнете внимание на лунното затъмнение на 20 или 21 януари (в зависимост от това къде живеете в света). Може да възникнат изненади. За щастие Венера и Юпитер ще успокоят нервите ви след финансова помощ. Ако трябва да вземете пари в брой, направете проучванията си, преди да ги вземете, докато тези две планети обитават вашата осма къща.
Вашият девети дом на растеж, приключение и интелект ще бъде благословен с възможности за пътуване! Отделете време да разширите хоризонтите си тази година.
КАРИЕРА
Преместването на Уран във вашия знак предвещава подновено усещане за комфорт в собствената ви кожа и увереност в най-смелите ви идеи. Но преди да дойде на 7 март, новолуние на 4 февруари ще ви помогне да направите гигантски удари по някои от най-високите си цели.
Сатурн, планетата на правилата и регулациите, е разположена в дисциплиниращия Козирог, като ви помага да заземите грандиозните си идеи в разумни работни навици. На 15 декември пръстеновидната планета ще образува късметлийски тригон с Юпитер, което ви позволява да извлечете полза от цялата си упорита работа тази година!
Помислете да инвестирате спестяванията си, докато Юпитер е в Стрелец.
ЛЮБОВ

Преместването на Уран във вашия знак не се отнася само за работа, скъпи ТЕЛЕЦ. Той също така освежава вашата личност и самопрезентация, което може да повлияе на настоящите ви взаимоотношения. Може да се чувствате конфликтни, докато изследвате нови или скрити аспекти на себе си, но това е вълна, която трябва да яздите.
Сатурн, планетата на отговорностите, си проправя път през небето в тандем с Плутон, вашата лична планета на любовта. Време е да преоцените начина, по който давате приоритет на вашите взаимоотношения. Грижите ли се за себе си толкова, колкото се грижите за партньора си? Не забравяйте, че всяко здравословно взаимоотношение изисква "даване и приемане".
Независимо дали сте сами или обвързани, имате два прекрасни дни за любов, които идват през 2019: На 22 януари и отново на 24 ноември, Юпитер ще съвпадне с Венера в Стрелец. Прекарайте тези дни, отваряйки се за партньора си - или се отворете за любовта.

 

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay