Красива музика

Наречете го бруклински джазмен или поет с китара. Grey Reverend ще подгрява преди The Cinematic Orchestra

Красива музика

Броени дни остават до дългоочакваното парти на The Cinematic Orchestra на 17 декември, а ние сме ви подготвили още една изненада, която ще ви усмихне. Вокалът на бандата - Grey Reverend ще подгрее публиката със самостоятелния си музикален проект.

Музикантът ще открие партито в зала "Универсиада” в 19.30 часа, като ще подари на публиката песни от дебютния си албум Of The Days, който се радва на огромно одобрение от музикалните критици. Благодарение на таланта си, Grey си спечели участие в саундтраковете на няколко хитови телевизионни сериала и хвалби от стотици фенове.


Музиката, която създава, е изпълнена само с акустична китара и глас. Не използва допълнителни ефекти, нито манипулации на звука. Всичко, което ще чуем, ще бъде произведено, благодарение на истинския му талант и усет за красива музика.

След музикалния подарък на Grey Reverend, партито ще продължи с хедлайнерите на вечерта, а именно The Cinematic Orchestra. Те ще се качат на сцената в 20.00 часа и ще потопят публиката в своя въображаем и дълбок свят. В 21.30 часа зад пулта ще застане емблематичният артист от Ninja Tune - Kid Koalа, който е обещал да ни разтанцува подобаващо. Специалната музикална вечер се реализира у нас, благодарение на ирландското уиски Bushmills, което по традиция подкрепя некомерсиалната и качествена музика.

Билети за партито на Grey Reverend, The Cinematic Orchestra и Kid Koala могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и онлайн на страницата на Keen Acts във Facebook. Освен това се продават и на страниците на get.bg

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay