Канадската нинджа

Kid Koala ще се качи на сцената след The Cinematic Orchestra

Канадската нинджа

Дългоочакваното парти на бринтанците The Cinematic Orchestra ще бъде подсладено от динамичните миксове на емблематичния артист от Ninja Tune – Kid Koala, благодарение на ирландското уиски Bushmills. 

След края на оркестрантската изява на 17 декември в зала "Универсиада", зад пулта ще застане канадецът, известен с нестандартните си джаз, брейк и хип-хоп колаборации, които ще завършат грандиозното парти подобаващо.

Последното гостуване на Kid Koala у нас бе преди 4 години, когато очарова публиката със специално подготвения танцувален сет. Такова отношение очакваме и сега. 

Музикантът е известен с участията си в групи като Lovage & Bullfrog, както и с многобройните си партита, направени съвместно с Radiohead, Björk, Mike Patton, John Medeski. В музикалната му история можем да прочетем, че е първият артист от Северна Америка, който подписва с лейбъла Ninja Tune, а освен това работи и по куп ремикси именно в златните години на нинджите.

Нещо любопитно, което не знаехме за него, е страстта му да композира детски песни за телевизионни програми като "Улица Сезам” и Cartoon Network. Дали ще изненада и нас, като едни големи пораснали деца, очакваме да разберем съвсем скоро.

Билети за партито на The Cinematic Orchestra и Kid Koala се продават в мрежата на Eventim, а повече за събитието можете да разберете на Facebook страницата на партито.    

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay