Нова година в столицата

Ако все още не сте решили къде да празнувате, имаме предложения за вас

Една чисто нова година ще посрещнем сред броени дни, а доколко първата ни среща ще бъде запомняща се, зависи само от нас. Ако имате желанието да се сбогувате с 2011 подобаващо, но все още не знаете къде да прекарате нощта, то ще ви разкажем за няколко столични партита, които ще се случат тогава.

На едно нестандартно място ще посрещнат 2012 година любителите на електронния звук. Ако и вие сте част от тях, то партито на Метрополис в луксозното първо ниво на бившия интериорен мол в завод Витоша, ще превърне нощта ви в едно лудо, танцувално преживяване. Партито ще се проведе в две зали – чил аут и ВИП зона, а за музиката ще се погрижат 10 различни диджея. DJ Steven, Jassen Petrov, Smurf, Miss Lidiya и още родни хаус величия, плюс гуруто на прогресив хаус музиката - Desyn Masiello от Англия. Билетите за партито са на цена от 20 лв на място, а след 1ч. ще са по 25 лв.

Редица български музиканти ще се изредят на сцените на Парти център "4KM", за да изпратят шумно старата и да посрещнат още по-лудо новата година. Веселяците от Wickeda и The Pomorians, Kottarashky Live Band и Surmata Harry's Coptor Mix ще радват публиката в първата зала вдясно, докато в съседство Illmate и други хипхопъри ще редят своите рими. В залата вляво пък селектор Lazy Face, Roots Rocket Sound и компания ще пускат парче след парче, за да ни пренесат на едно по-топло място със селектираната си ямайска, реге и дъб музика. Билетите за партито ще бъдат по 25 лв. на място, а вратите отварят след 21ч.

По-елегантна и бляскава ще бъде атмосферата в Sofia Live Club, където дамите от суинг триото Sentimental Swingers, заедно със секстета на Михаил Йосифов, ще радват публиката с изпълненията си. За приповдигнатото настроение на празнуващите пък ще се погрижат небезизвестните диджеи от The Smugglers Collective, които смело можем да обявим за бащите на суинг културата у нас. Кувертът за новогодишната нощ е на цена от 80 лева и включва вход, резервация и 20 лева свободна консумация. Само вход за вечерта пък ще можете да си закупите за 60 лева на място.

Столицата, както винаги, предлага безброй възможности за всички ентусиасти, които желаят да посрещнат новата година на шумно място с щури преживявания, но някак между всички тези празници са забравили да измислят кое ще бъде това място. Не се притеснявайте, остават още три дни! 

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.01.2012|16:10
нова година в леглото е най-добрия вариант
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay