Грешките, които мъжете допускат, когато ни харесват

Упътване за жена

Грешките, които мъжете допускат, когато ни харесват

Още преди хиляди години Адам уговарял Ева да опита от забранения плод. И до днес мъжете продължават да правят глупави неща, за да се харесат на някоя жена.

 

Статистиката сочи, че няма мъж на планетата, който да не е изпадал в неловко положение, заради представителка на срещуположния пол. Дори и най-уверените мъже понякога постъпват глупаво и губят контрол над действията си.

 

На градус

Винаги се получава излагане, когато има алкохол. Незнайно защо, когато изпитват непреодолимо желание към някого, мъжете са склонни да хванат чашата. Лекото опиянение им помага да преодолеят стеснителността, но в по-големи граници може да доведе до провал.

 

Мистър мускул

Грешка е и мисленето на мъжете, че на среща трябва да покажат колкото може повече мускули. Ако са на плажа или във фитнеса залата това няма значение, но в ресторант е добре да се носят по-закопчани ризи, нали така?

 

Пинокио

Лъжите също са се превърнали в опасен навик на мъжете. Рано или късно дори и най-невинното изопачаване на истината може да стане причина за раздяла. За да не ви обидят могат да измислят нещо по-правдоподобно и безобидно, като унищожат доказателствата, които могат да ги издадат. Понякога обаче не им се получава.

 

Преструванко

Коя е идеалната среща ? Тази, на която двете страни искрено се забавляват и правят неща, които им харесват. Никога не насилвайте себе си да направите нещо, което не ви харесва само за да спечелите няколко добри точки.

Понякога мъжете са сбособни да ни заведат на изложба, без въобще да се интересуват от изкуство. Усилията да се усмихват насила са видими за женското око и накрая оставаме неприятно изненадана.

 

Смелчага

Правенето на смелчага и влечението към екстремните спортове също не е необходимо на жената.

 

Нежна душа

Капакът е украсяването на автомобила му с ненужни плюшени играчки. Ако си мислят, че ще загубим ума си по тях, ако украсят седалката, грешат, по-скоро ще си помислим, че излизаме с гей, отколкото с заинтересован от нас мъж.

 

Белязан

След всичко изброено най-голямата глупост, която един мъж може да направи, за да привлече една жената е да си татуира името й. Първо всички знаем какво се случва с кожата с течение на годините и второ никой не може да даде гаранция, че любовта ви ще трае цял живот.


Ние тези неща си ги знаем, сега се надяваме мъжете тайно да прочетат тази статия.

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.01.2013|15:09
Това е много забавно за мъжете които на среща искат да си покажат мускулите или колко атлетично тяло имат. Показва колко са повърхностни.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay