3 нестандартни начина за нансяне на руж

Както сме ви казали и преди ружът е в основата на перфектната грим визия. Често обаче ние не му обръщаме особено внимание и го нанасяме по един и същи начин всеки път. Няма нужда да споменаваме и честото му пропускане, нали?

Всеки ден изпробваме различни варианти за нанасяне на сенки, а ружът е все един и същи. Затова днес ще ви запознаем с няколко различни метода, с които винаги ще изпъквате с нестандартна визия.

Драпиране

3 нестандартни начина за нансяне на руж

Тази ретро визия е създадена през 70-те години от гримьора Уей Бенди и се състои от руж, нанесен под формата на буквата С от слепоочията до предната част на бузата, като цветът често стига до клепачите. Ярките ружове с най-подходящи за тази визия като тук бихте могли да употребите и кремообразна формула. За да постигнете тзи вид, започнете от слепоочието като нанесете ружа около зоната около очите и върху скулата.

Руж като контур

3 нестандартни начина за нансяне на руж

Техниката произхожда от 80-те, но днешната версия поставя по-модерен прочит на визията. Съвременният вариант е по-мек и по-прецизно прелят, добавяйки дълбочина и измерение към натуралния грим, без да се налага използване на традиционен контур. З тази визия трябва да посегнете към ружове с по-дълбоки и наситени тонове, а нанасянето му е подобно на прилагането на традиционен контур. Първо, "засмучете" скулите си, за да откриете вдлъбнатината на бузата. След това нанесете руж в кухината на бузата си като го разнесете прецизно.

Бронзиращ руж

Тук техниката е подобна на тази на контуриращия руж, но в случая залагаме на по-зачервен вид. Заложете на прасковен или неутрален нюанс с матово или сатенено покритие. Прахообразен, течен, гел или кремообразен - всички се справят добре с тази визия, така че изберете формулата, която ви харесва най-много.

3 нестандартни начина за нансяне на руж

За по-свеж вид нанесете руж по линията на косата, на брадичката и под формата на w от върха на едната буза над носа и завършваща до върха на другата буза. За по-елегантен завършек поставете руж по линията на косата. След това създайте стандартната 3-образна форма, започвайки от слепоочията, минавайки около зоната на очите и под скулата и след това обратно по скулата.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay