5 бюти тенденции, които ще властват това лято

5 бюти тенденции, които ще властват това лято

Наближаването на лятото ни подтиква да пробваме нови идеи за визията си. Какъв по-добър начин от това да разгледаме актуалните трендове, които ще бъдат хит през предстоящия горещ сезон. Това, което трябва да знаете е, че още от началото на годината бюти индустрията налага все по-естествени визии, които просто подчертават натуралните черти на лицето без да го изопачават. И докато се шегуваме, че доскоро попълвахме агресивно веждите си и контурирахме скулите си до неузнаваемост, то това лято ще бъдем колкото се може по-натурални.

"Гола кожа"

Трендът "No makeup makeup" съществува много преди, но през лято 2023 светът на красотата ще го трансформира в нещо още по-добро. Това е визия, чиято цел е да оставите кожата си да блести през грима и да придадете свежест на лицето. Тенденцията уквално прегръща вашите несъвършенства, докато демонстрирате естествен блясък.

Ключът към постигането на тази красива визия е да дадете приоритет на здравето на кожата си с подхранващи съставки и последователна рутинна грижа за кожата. Също така всичко е свързано с използването на фон дьо тен с леко до средно покритие, за да може кожата ви наистина да блести.

Меки и естествени вежди

През последните няколко години видяхме драматични вежди, силно попълнени вежди. Това вече се променя!

През топлия сезон започваме да се ориентираме към по-меки и прави вежди. Те повдигат лицето и зоната около очите. Ако не сте съвсем готови за микроблейдинг, можете да постигнете този външен вид у дома, като повдигнете края на веждите си над костта и добавите мека пудра за вежди. Добавете няколко деликатни щриха в предната част с помощта на писалка за вежди и сте готови.

Хайлайтър за тяло

Грижата за тялото е изключително важна и светлината на прожекторите върху тази категория продукти ще продължи да превзема пазара. За тези, които не са запознати, грижата за тялото включва всичко от лосиони с ретинол до маски и ексфолианти, посветени на определени части от тялото – включително гърди, дупе и корем.

Според компания, която следи потребителските тенденции, търсенията за хайлайтър за тяло са нараснали с 32,4% тази година. Тази тенденция е идеалният начин да добавите блясък към кожата си, когато искате да се почувствате по-специално. Търсенето на фон дьо тен за тяло също е за тези, които искат да създадат по-равномерен тен на кожата.

Естествен руж

През лятото ще поставяме руж именно в зоните на лицето, които естествено се изчервяват. Грубите и линейни контурни линии отстъпват на по-меките и естествени визии. 

Тези с топли подтонове на кожата могат да изберат зачервени прасковени розови нюанси, а хладните - лилави горски тонове. Кремообразните продукти са именно това, на което трябва да заложите!

Естествени, но смели устни

За разлика от грима "гола кожа" и мекия руж, дръзките устни остават неизменна част от нашата визия и през този сезон. Червено, розово, дори земни тонова - това а тенденциите до края на тази година. Използвайте дълготрайно червило, за да издържи през целия ден.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay