Бюти трендове, които трябва да си останат в 2021 г.

Бюти трендове, които трябва да си останат в 2021 г.

През 2021 г. сe насладихме на множество страхотни трендове, свързани с красотата. Но днес ще поговорим за онези тенденции, които не ни се понравиха и определено смятаме, че нямат място в нашата рутина през новата година. Забелязали ли сте как с всяка изминала година бюти индустрията ни налага все повече и повече нереалистични стандарти. И в моменти, в които кожата ни е изглежда добре или не сме с перфектно оформени вежди не се чувстваме достатъчно красиви. Е, време е да променим картината и да заложим отново на по-естествената визия. Така че, нека се сбогуваме с нереалистичните бюти трендове, които са толкова "миналогодишни".

Сбогом, ламинирани вежди

През 2021 г. веждите бяха на висота, особено ламинираните и перфектно оформени такива. И дори да сме големи почитатели на този външен вид, тези т.нар. лъвски вежди не са особено лесни за постигане – особено ако сте "дете на 90-те". За 2022 г. предвиждаме малко по-малко прецизност и по-естествен завършек на нашите вежди.

Сбогом, контур

Бюти трендове, които трябва да си останат в 2021 г.

В последните години наблюдаваме все по-силен контур, но благодарение на азиатското влияние, което предлага по-естествена и озарена визия, можем да кажем, че тази тенденция постепенно започна да отминава. През 2022 г. контура ще продължи да залязва и вместо това в светлината на прожекторите ще блесне естествения, топъл бронзов блясък. Помислете за топъл бронзант и руж, за да добавите дефиниция към бузите.

Бюти трендове, които трябва да си останат в 2021 г.

Запомнете - тази година водещи са естественият цвят върху бузите и озареното лице!

Сбогом, нереалистична кожа

Време да осъзнаем, че не живеем в Instagram филтър и не е нужно да се опитваме на постигнем нереалистичните визии, които виждаме в социалната мрежа. Безупречната кожа просто не съществува и опитите ни да я постигнем за увенчани с провал. 2022 г. е годината на истинската кожа, която има пори, текстура, сухи петна и пъпки.

Бюти трендове, които трябва да си останат в 2021 г.

Това не означава обаче да занемарим грижата за кожата си. Продължавайте да упражнявате рутинната си грижа за кожата. Но все пак не забравяйте, че без значение колко прилежни сме, винаги ще има дни или седмици, в които визията ни няма да е прекрасна.  Най-важното нещо са любовта и приемането – оттук започва истинският блясък.

Сбогом, минималистичен грим

Докато доскоро всичко беше свързано с натуралните тонове и неутралния грим, то днес ще трябва да се обърнем към дръзките цветове и екстравагантните визии. Грабвайте блясъка, пайетите и палитрата с ярки цветове. Все пак веднъж се живее, нали?

Бюти трендове, които трябва да си останат в 2021 г.

Сбогом, токсични стандарти за красота

Ако има нещо, за което НЯМАМЕ умствената енергия или дори желанието да се занимаваме през 2022 г., това са токсичните стандарти за красота. През последните няколко години индустрията за красота започна да се пробужда в тази посока и въпреки че е по-приобщаваща от всякога, все още има още работа за вършене. Ние сме силно убедени, че това трябва да се случи, защото няма нищо по-хубаво от това човек да се чувства добре в кожата си.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay