Най-популярният хак в TikTok: Хайлайтър устни

Най-популярният хак в TikTok: Хайлайтър устни

Изглежда, че плътните устни никога не излизат от мода. Все повече и повече знаменитости и инфлуенсъри минават под ножа или спринцовката, за да изглеждат устните им по-плътни. За много от нас рисковете и разходите, свързани с филъра за устни, са повече, отколкото сме готови да поемем. И все пак, това не означава, че не искаме да дадем на устните си малко повече обем.

Спомняте ли си опасния тренд, в който момичета и момчета засмукваха капачки, за да постигнат ефекта от обемните устни на Кайли Дженър. В днешно време съществуат още по-необичайни "хакове", които обещават да ни дарят с желания обем, част от които и ние сме изпробвали.

В TikTok обаче има съвсем нов трик, който може да създаде илюзията за по-плътни устни. Добрата новина е, че става много лесно и имате нужда само от два продукта.

Основноят продукт, който ви е необходим е добрият стар хайлайтър. Това, което трябва да направите е да го нанесете върху горната устна. Така придавате илюзия за повече обем и по-плътна форма. Ефектът се получава, заради светлината, която се отразява на местата, на които сте нанесли продукта.

@ilmakiage *Adds new technique to everyday makeup routine* #makeuphack #liphack #ItsGreatOutdoors #AmazonMusicProudHeroes ♬ The 60s - Sharon Tate

За щастие, не е нужно да сте сертифициран гримьор, за да постигнете визията. В YouTube каналът на Huda Beauty се появи и друга версия на грим урока. Тя използва тънка четка за сенки за очи, за да очертае устните с хайлайтър, точно както бихте направили с молив за устни. Худа не нанася червило, а вместо това използва лъскав плътен блясък за устни. И всъщност това е всичко, което ви е необходимо!

Изпробвйте техниката и споделете в коментарите дали сте доволни от финалния ефект!

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay