Даровете на природата за красота и младост

Открийте как отново да събудите естествената си красота и да спечелите страхотна награда!

Даровете на природата за красота и младост

Колкото и добре да живеем, един ден минаваме границата на златните 25, а доста скоро след това навлизаме и във възрастта на 30-те. И дори и да се стараем да се поддържаме, природата казва тежката си дума – започва естественият процес на остаряване с постепенното забавяне на метаболизма, намаляването на производството на хормоните, все по-трудната регенерация на клетките. Изведнъж забелязваме първите бръчици, мръщим се на цифрата, която виждаме на кантара... И все пак, няма ли начин да спрем или поне максимално да забавим хода на времето?

Минералните соли са задължителните съставки на здравата клетка. За да имаме нормална обмяна на веществата и да сме здрави, се нуждаем от тяхното правилно съотношение в тялото ни. А ето и как можем да активизираме естествените процеси на регенерация с помощта на Шуслеровата терапия с минерални соли.

Кожата е най-важният маркер за здравето, а не само за красотата, наясно са натуропатите. По тази причина те съветват да се погрижите тя да получава достатъчно кислород, вода и хранителни вещества. Така се предпазвате от редица кожни проблеми и от признаците, че е започнало началото на процеса на стареене. Здравата, красива и еластична кожа, както и гъстата, лъскава коса са постижими също така, ако регулярно се прочистват клетките от натрупаните в тялото токсини. За това ви е нужна:

Утвърдената комбинация за красота: Шуслерови соли № 1, 8 и 11
В Шуслеровата биохимия това са веществата, известни с помощта си за изглаждане на бръчки, укрепване на коса и нокти, поддържане на водния баланс в подкожната тъкан и на еластичността на съединителната такава. Приемайте ежедневно по 5 таблетки от трите соли в следната последователност:

сутрин: сол № 1 калциев флуорид
на обяд: сол № 8 натриев хлорид
вечер: сол № 11 силицея

Калциевият флуорид е солта, която подобрява еластичността на кожата и предотвратява промените в съединителната тъкан. По този начин тя предпазва от целулит, бръчки и стрии.

Натриевият хлорид от своя страна регулира баланса на телесните течности в организма - кожата е хидратирана, космените фоликули са подсилени и съответно косата е буйна и лъскава.

Силицеята е най-важната минерална съставка от това трио. Тя заздравява ноктите и стимулира образуването на колаген, като така предпазва кожата от образуване на бръчки. Помага и срещу отпускането на съединителната тъкан и образуването на целулит, като поддържа в добра форма кръвоносните съдове. В съединителната тъкан не се задържат токсини и вредни вещества и не се образуват целулитни депа.

Даровете на природата за красота и младост
Комбинация за отслабване
Сутрин приемайте по 5 таблетки от сол №5 калиев фосфат. Тя повлиява благоприятно нервната система, спомага за доброто ви настроение и енергия през целия ден и ще ви помогне да се преборите с желанието да похапвате повече и то сладки неща , в опит да разтоварите от стреса и напрежението. На обяд е ред на 5 таблетки от сол №10 натриев сулфат. Тя подпомага процеса на детоксикация и регулира дейността на отделителната система. Вечер пък приемайте 5 таблетки сол №9 натриев фосфат, която регулира обмяната на веществата, извежда излишните течности от клетката и помага за преработването на по-мазните храни. От трите соли трябва да се приемат по 5 таблетки от на ден, 15-30 минути преди хранене, в продължение на 2-3 месеца.

Комбинация при разширени вени
Съветваме ви да приемате сол №1 калциев флуорид, за да са стегнати кръвносните съдове, както и комбинация от сол №4 калиев хлорид и сол №8 натриев хлорид за по-добра циркулация на кръвта и правилното разпределение на течностите, което е важно за здравето на венозните съдове. Шуслерова сол №11 силицея от своя страна пък подобрява и заздравява структурата на кожата.

Комбинация за редукция на целулита (в зависимост от причините за поява на целулит)
При неправилен режим на хранене: Шуслерова сол №1 калциев флуорид, по 5 таблетки дневно.

При дехидратация: така нареченият оточен целулит се повлиява от Шуслерова сол №8 натриев хлорид.

При упорит целулит с мастни натрупвания и отоци: комбинацията от соли №1, №8, №9 и №11 (по 3 таблетки на ден).  

При поява на стрии: комбинация от солите с номера 1, 4 и 11 (по 5 таблетки дневно).

Добре е всички комбинации Шуслерови соли да се приемат в продължение на 2-3 месеца, а за най-добър ефект - в два курса през годината. Не забравяйте, че правилното хранене, здравословните навици в ежедневието и достатъчният прием на вода са задължителните приятели на солите за красота.

Даровете на природата за красота и младост
Имаме и още една добра новина - Jenite.bg и Alpen Pharma България ви даваме възможност сами да се убедите в изумителната сила на Шуслеровите соли. За целта е нужно единствено да се включите в нашата игра от 20 до 26 октомври 2014 година. Наградите са повече от привлекателни - комбинация Шуслерови соли за красота № 1, 8 и 11, както и първото българско издание на книгата на най-популярния немски натуропат и Шуслеров терапевт, графиня Ангелика Волфскийл, "Шуслерови соли за деца".

За да участвате, трябва само да:

1. Харесате статията чрез Facebook профила си.
2. Споделите под статията като коментар през Facebook профила си отговор на следния въпрос:

Коя е Шуслеровата сол, която заздравява ноктите и предпазва кожата от образуване на бръчки и целулит?

Може да участвате до 26 октомври включително. На 27 октомври ще бъдат обявени и петимата победители, изтеглени на случаен принцип. Желаем ви успех!

Даровете на природата за красота и младост
А ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

67 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 25.10.2014|18:47
Шуслерова сол № 11 Силицея
5
Не е посочен 25.10.2014|02:01
Шуслерова сол 11 - Силицея
4
Не е посочен 21.10.2014|16:04
№ 11
3
Не е посочен 21.10.2014|14:44
Силицея - Шуслерова сол 11
2
Не е посочен 21.10.2014|14:44
Шуслерова сол № 11 Силицея
1
Не е посочен 21.10.2014|14:14
Шуслерова сол № 11 Силицея - Солта на косата, кожата и ноктите.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay