1 юни - какво да подарим на детето

1 юни - какво да подарим на детето

Първи юни е на прага и вече нямаме търпение да изненадаме малчуганите в многобройни изненади. Е, да, но понякога се изчерпваме откъм идеи и имаме нужда от стимул, който да развихри въображението ни. Международният ден на детето е един от най-oбичаните празници, затова ще ви дадем няколко насоки, които да зарадвате децата си с нещо забавно и необикновено.

Мечтана играчка

Започваме с класиката, защото... кое дете не обича играчки. Със сигурност и вашето дете мечтае за нещо от много време и очаква с нетърпение да му го подарите. Дали е някоя красива кукла, количка с дистанционно или плюшена играчка от любимото детско филмче, то със сигурност ще достави огромна радост на малките разбойници.

1 юни - какво да подарим на детето

Подарък, свързан със спорт и движение

Времето е страхотно и децата имат нужда от все повече време, прекарано в игри навън. Сега е и перфектният момент да помогнете да детето си да научи ново умение. Това може да бъде игра на федербал, каране на колело или тротинетка, скачане на въже и какво ли още не. Ако идеята ви допада, предложете на рожбата си подарък, свързан със спорт или друга активност.

1 юни - какво да подарим на детето

Да се пренесем във вълшебния детски свят

Децата са доста наблюдателни и понякога дори най-малките детайли грабват вниманието им изцяло. Това се случва и докато гледат любимите си детски филмчета. Често се случва да се припознават в анимационните герои, да искат да им подражават или да притежават част от техните вещи. Понякога това могат а бъдат необичайни предмети като бурканът на Прасето Пепа, който е пълен с мъниста или вълшебната пръчица на някоя малка фея. А какво да направим, когато тези неща не се предлагат в магазина - можем да ги изработим сами, за да зарадваме нашето дете. Така малчуганът ще има нещо уникално и нapaвено от сърце само за него. Ако пък предпочитате съвместните занимания вижте следващото ни предложение.

Време, прекарано с мама и тати

В забързаното всекидневие не намираме много време за децата си и това е много жалко. Затова Денят на детето е чудесен повод да измислим съвместни занимания, чрез които да дарим малките с необходимото за тях внимание. Можете да рисувате, да изпробвате интересни експерименти, да направите слайм или пък да приготвите сладки за празника. Идеите са безброй, а детската радост - безценна.

1 юни - какво да подарим на детето

Преживяване

Ако децата ви са по-големи можете да ги изненадате с екскурзия, посещение на арт работилница, спортна активност или друга дейност според интересите на детето. За 1 юни различните общини в страната организират разнообразни мероприятия за най-малките. Малчуганите могат да се насладят още на концерти, представления, забавления с клоуни, фокуси, театър и много други. Вижте какви активности са подготвили градовете в сайта на Peika.bg.

1 юни - какво да подарим на детето

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay