Кои са най-предпочитаните видове детски колички от майките?

Кои са най-предпочитаните видове детски колички от майките?

Изискванията на майките към детските колички са високи, защото ги ползват всеки ден в продължение на дълъг период от време. Разходките на открито на бебетата са важна част от дневния им режим и затова те трябва да се чувстват възможно най-комфортно в детските превозни средства. Освен това количките трябва да са красиви и удобни и за мама, за да носи радост всяко излизане с рожбите им навън.

Затова е важно какви колички предпочитат майките, а онлайн магазинът Кидсо предоставя отличен избор за тях.

Кои са най-предпочитаните видове детски колички от майките?

Майките харесват колички с модерна визия

Всяка майка иска малката й принцеса или принц да се вози в приказна каляска. При избора на бебешка количка жените едва ли ще се задълбочат в изучаване на технически характеристики като размер на колелата или материал на шасито. За сметка на това визията на изделието ще е сред първите неща, на които ще обърнат внимание.

При това подходът и критериите вероятно ще са подобни като при избора на дреха – да е със стилен силует, ефектен принт и да отговаря на модните тенденции. За предпочитане е и да е маркова, а цената все пак да е в рамките на семейния бюджет. Асортиментът в Кидсо е толкова богат, че със сигурност всяка майка ще намери най-подходящата количка там.

Онлайн магазинът предлага модерни колички от известни марки, утвърдени на световния пазар на детски артикули. Сред тях са Zizito, Chicco, CANGAROO, BebeDue, Moni, Lorelli, Kikkaboo, Graco. Самото име на марките е гаранция за качество и надеждност на продуктите.

 

Количките в Кидсо се отличават с модерен дизайн и разнообразие от разцветки. За момиченцата има нежно розово и наситено червено. За момченцата различни нюанси на синьото и различни двуцветни комбинации.

Кои са най-предпочитаните видове детски колички от майките?

Все повече родители се ориентират към унисекс колички, които са подходящи както за малки госпожици, така и за малки господа. Предлагат се модели в сиво, кафяво, зелено, черно и др. Ефектни са количките с цветови комбинации или актуални принтове.

Кои са най-предпочитаните видове детски колички от майките?

Колички с много екстри и аксесоари

Майките много държат на безопасността и удобството на своите рожби и затова обръщат внимание на различните екстри. Важно е, че седалките, опората за гърба и поставката за крачета могат да се регулират. Предпазителят на количката е омекотен с текстил. За по-голяма сигурност количките имат предпазни бордове и спирачки. Детските превозни средства имат амортисьори, които спомагат за по-плавното движение по различни терени. Коланите са с 5-точково заключване и имат предпазно покритие за раменете​. Подвижни сенници предпазват малките пътници от слънце, дъжд и вятър.

Кои са най-предпочитаните видове детски колички от майките?

Количките трябва да са удобни и за майките и затова имат дръжки, които могат да се регулират. Не е без значение и теглото на количката, защото в повечето случаи крехките майчета се налага да ги носят сами дори и по стълби. Затова изделията са с олекотени конструкции. Сертификатът SGS гарантира за високото качество.

Друго предимство на качествените колички е, че се сгъват много лесно, като при някои от тях това става само с един бутон. В сгънато положение те са компактни и лесни за пренасяне и съхранение. Всеки родител знае и колко важно е детската количка да има голям багажник.

Майките, естествено, държат и на аксесоарите, с каквито разполагат марковите колички. Те имат държачи за чаши, комарници, дъждобрани, чанти за съхранение, някои имат и колани за носене на рамо в сгънато положение.

Защо майките харесват комбинираните колички?

Онлайн магазинът Кидсо предлага комбинирани колички 2 в 1 и 3 в 1, които са предпочитани от много майки.

Кои са най-предпочитаните видове детски колички от майките?

Комплектът 3 в 1 включва кош за новородено, седалка и столче за кола. Кошът за новородено е с меко матраче и може да се ползва самостоятелно или като бъде монтиран на рамата на количката. Кошчето е снабдено с вентилираща се основа и предоставя възможност за няколко позиции за главичката на бебето. То е с удобна дръжка за носене, а допълнително удобство е, че в долната част има приспособление, с което може да се използва като люлка, ако го поставите върху твърда повърхност.

Седалката е направена от мека материя. Количката има голям регулиращ се сенник с козирка. Столчето има дръжка за лесно пренасяне, свалящ се предпазен борд и просторен кош за багаж. Комплектът включва и две покривала за крачетата – едното е за коша за новородено, а другото за седалката.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay