Кой печели в "Игра за щастливи родители"?

Любомила Донева, Петко Кънев и Мариета Винсент Оуие са щастливите победители от нашата игра

Кой печели в "Игра за щастливи родители"?

Като родители, непрекъснато си задаваме въпроса дали се справяме добре с отглеждането на децата си. Отстрани винаги ни е изглеждало лесно; казвали сме си, че няма да повтаряме чужди грешки, но, когато мъничето се появи на бял свят, често забравяме всичко, което сме обмисляли предварително.

Важно е да бъдем информирани. Да сме наясно с най-съвременните методи на възпитание и да умеем да ги прилагаме адекватно.

Точно затова ние, Jenite.bg, стартирахме игра, посветена на родителите, децата и техните взаимоотношения. Попитахме ви каква информация, свързана с малчуганите, искате да откривате при нас. Защото за нас е важно всичко, което пишем, да бъде от полза на вас, нашите читатели.

Получихме много и интересни отговори, които съвсем скоро ще се появят на сайта ни под формата на полезни статии. А на случаен принцип избрахме трима от вас, които печелят специални награди - две книги с автор д-р Харви Карп и билет за семинар с негово участие.

Любомила Донева е късметлийката, която ще се сдобие с книгата "Най-щастливото бебе". Тя сподели, че би желала да намери повече информация за отглеждането на деца и бебета, защото е майка на 5-годишно момченце и 6-месечно бебче.

Петко Кънев пък ще има възможността да научи всичко за "Най-щастливото дете", защото едноименното четиво е неговият подарък. В писмото си до нас той разкри, че със съпругата му биха се радвали да открият съвети за отглеждането на близнаци, защото това е тема, по която има съвсем малко информация.

Мариета Винсент Оуие ще посети семинара "Децата най-сетне идват с инструкции", защото това е нейната награда. Тя би искала да открива повече факти за развитието на детето, позитивното родителство, както и интересни идеи за игри, забавления и събития.

Честито на печелившите!

Ще се свържем с тях, за да уточним детайлите около получаването на наградите.

А вие не губете надежда! Включете се в нашата "бърза и яростна" игра, в която не само търсим най-сексапилните актьори, но и раздаваме страхотни подаръци!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 27.05.2013|19:48
Поздравления за всички спечелили.
2
Не е посочен 27.05.2013|17:21
не съм сред спечелилите
1
Не е посочен 27.05.2013|11:40
Честито на печелившите :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay