51% от жените биха се отказали от секса в замяна на стройна фигура

Секс или хубаво тяло?

Американското списание Fitness прави проучване сред 2400 жени като представителките на нежния пол споделят докъде биха стигнали, за да имат красива фигура. 51% от анкетираните биха се лишили от секс в продължение на година ако това ще гарантира, че ще отслабнат.

 

Данните от проучването също така сочат, че голяма част от жените са непрекъснато на някаква диета. 24% от дамите признават, че пропускат закуската, обяда или вечерята, за да бъдат слаби, а 39% се подлагат на строги диети.

 

33% от участничките пък заявяват, че са опитвали, но не биха повторили, диетата, с която отслабва някоя знаменитост като например диетата с бебешка храна, която се смята, че използва Дженифър Анистън или диетата за детоксикация на Гуинет Полтроу.

 

Някои жени са толкова често на диета, че са изгубили точната бройка, а 44% от дамите са на хранителен режим и по време на проучването.

 

"Ако се придържате към здравословно хранене с въвеждане на около 1500 калории дневно, ще отслабнете с 0,5-1 кг седмично" съветва изпълнителният директор на сп. Fitness.

 

Най-добрият начин да получите хубаво тяло са редовните тренировки и придържането към здравословно хранене, което не изисква тялото да търпи лишения, категорични са от изданието.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay