Да се пречистим с ориз и воля

Режим за бърз метаболизъм

Да се пречистим с ориз и воля

Всички непрестанно търсим какви ли не начини, за да унищожим онези дразнещи егото и здравето ни килограми. Ето защо сметнахме за нужно и полезно да ви запознаем с един здравословен режим, който превръща мисията във възможна – оризовият пречистващ хранителен режим.

 

В ориза се съдържат полезни витамини – фосфор, аминокиселини, желязо, калций, йод и витамин B (важен за здравия вид на косата и кожата).

 

От сега ви предупреждаваме: режимът не е за всеки вкус! Трудната част е в придържането към един вид храна с огромна доза търпение – без подправки, мазнина и овкусители. Само чист ориз.


Същността на режима:

 

Набавяте си пакет кафяв ориз (от магазините за природосъобразна храна). Трябват ви и 5 буркана от 800 грама, като се залепя табелка с номерация от 1 до 5 на всеки буркан.

 

Първи ден: На сутринта се взимат две супени лъжици от ориза и се слагат в буркан номер 1, като се заливат с 500мл преварена хладка вода.

 

Втори ден: Прецежда се ориза от първия ден, а водата се изхвърля. Този път порцията ориз се мести в буркан номер 2, като отново се залива с 500мл преварена вода. В първия буркан се слагат 2 супени лъжици ориз и също се залива със същото количество вода.

 

Трети ден: Оризът от буркан номер 2 се мести в буркан номер 3, като се повтаря същата процедура.

 

Четвъртия и петия ден се повтаря същата процедура, като порцията ориз от първия ден трябва да се е "настанила" в буркан номер 5.

 

Шести ден: време е първият ориз да се прецеди и свари в съд с 300мл вода.

 

Това всъщност представлява оризовият кръговрат, като целта е да се храните само със сварения ориз.

 

Оризът се приема сутрин, а до обяд не се яде нищо друго. Обедното и вечерното меню са по ваше желание. Забранени са: тлъсти и мазни храни, месо, рафинирани храни, сладкиши, прясно мляко и алкохол. През деня се пият много течности – чай, вода и фрешове.

Времетраенето: максимум 1 месец. Очаквайте усилено очистване на токсините от организма и подобрен метаболизъм.

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay