Наоми и Бионсе отслабват с лимонада

Тайната около запазването на стройна фигура, въпреки липсата на задръжки по време на хранене, най-сетне се разгада

Наоми и Бионсе отслабват с лимонада

Едно име бележи цяла епоха в модата. Наоми Кембъл скоро навърши 42 години, но кой би предположил? Манекенката все още удивява всички със своя великолепен външен вид. Продължава да участва в седмиците на модата, да се снима за корици на списания и в реклами на именити марки.

Бионсе пък скоро роди, но вече е в страхотна форма. Дори се върна на сцената и никой не може да постави под съмнение, че е отслабнала осезаемо.

Папараците не щадят и двете и ги преследват навсякъде, дори когато са в компанията на своите партньори. Милионерът Владислав Доронин придружава Наоми, а Бионсе почти винаги е с рапъра Джей-Зи. Дамите често попадат в обсега на обективите, а на снимките се вижда как се тъпчат с висококалорични ястия, като например пица, спагети и дори хот-дог. Тайната около запазването на стройна фигура, въпреки липсата на задръжки по време на хранене, най-сетне се разгада.

Наоми и Бионсе отслабват с лимонада

Наоми поддържа своята форма благодарение на детоксикираща лимонада. Рецептата е уникална, част от цяла програма, разработена за Кембъл от личния ѝ диетолог. Веднъж годишно, в продължение на десет дни, британският модел не трябва да хапва нищичко. Има право само на два литра от специалната лимонада, която се приготвя със следните продукти:

лимонов сок
кленов сироп
лют пипер
минерална вода

Под въздействието на екстремната детоксикация и цялостното пречистване на храносмилателната система, организмът започва да работи по нов начин. Процесите след този 10-дневен период протичат с отделянето на по-малко токсини и минимално задържане на мазнини.

Наоми и Бионсе отслабват с лимонада

В редица здравни портали се твърди, че Бионсе и Ан Хатауей също са опитвали лимонадената диета. Първата дори си е признала пред Опра Уинфри за своите нездравословни експерименти.

Оригиналната версия на това пречистване е създадена през 1941 година в САЩ. Лимоновият сок потиска апетита, а лютият пипер ускорява метаболизма и кръвообращението. Така организмът се детоксикира и изхвърля ненужните вещества. Кленовият сироп пък набавя енергия на тялото. Тази диета обаче е откровено нездравословна, тъй като в продължение на десет дни организмът не приема абсолютно никаква хранителна стойност. 

Ето защо Наоми Кембъл и Бионсе се осмеляват да хапват всичко наред - просто метаболизмът им работи с пълна пàра! И все пак, ако сте решили да изпробвате чудодейния елексир, не разчитайте само на него. Винаги се хранете здравословно, защото не се знае дали една лимонада годишно ще ви помогне да се избавите от всички токсини и мазнини на този свят.

19 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 24.07.2012|14:29
Тия двете са ми много антипатични. Въпреки това не ели малко неуместно да се сравняват - едната е манекенка и има доста фини мерки, а Бионсе си е трътла.
6
Не е посочен 23.07.2012|14:01
аз няма да мога да се подложа на такава диета , само лимонада ... и после тялото ти се прецаква отвсякъде
5
Не е посочен 23.07.2012|10:17
отдавна слушам слухове и легенди за този кленов сироп!според мълвата-прави чудеса!щом и звезди от ранга на Наоми и Бионсе прибягват до него,значи слуховете може и да се окажат верни!само не знам как се издържа толкова време без никаква храна!
4
Не е посочен 23.07.2012|09:34
не мисля,че е кой знае колко добра идея да не слагаш в устата си нищо друго освен тази течност и то в продължение на цели десет дни!балансираното и здравословно хранене трябва да се превърне в начин начин живот и тогава малко по малко нещата сами си идват на мястото
3
Не е посочен 23.07.2012|08:47
Много ми хареса идеята за този елексир за отслабване, но си мисля да го пия 1 път на ден, а не десет дни. Твърде много е и няма как да издържа, пък и наистина с какво реално се храни организмът толкова време.
2
Не е посочен 23.07.2012|08:41
Доколкото си смопмням това екстремно пречистване правят е Деми Мур, Черил Коул... Но не трябва да се забравя и факта, че това са жени с изключително активен начин на живот, които също така едва ли непрекъснато ядат джънк.
1
Не е посочен 22.07.2012|10:56
ПОВИШЕТЕ ПРИХОДИТЕ СИ С НАД 600-900 $ НА МЕСЕЦ! - ЕТО ТУК- http://easymoneybg.ovo.bg/ - ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СТАВА ВСИЧКО ОТ САМАТА РЕГИСТРАЦИЯ ДО КАК ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПЕЧАЛБАТА. ЗА ДА ИЗКАРАТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ НЕ Е НЕОБХОДИМА ДА ИМАТЕ СОБСТВЕН САЙТ ,БЛОГ ИЛИ ФОРУМ , ИЛИ ПЪК ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ПОЗНАНИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ. НАЧИНЪТ,КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ Е ЛЕСЕН И ОТНЕМА САМО НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН. ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕЩА ,ОТ КОЙТО ИМАТЕ НУЖДА , КОМПЮТЪР С ИНТЕРНЕТ , ВРЕМЕ И ПОСТОЯНСТВО. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ АДРЕС : http://easymoneybg.ovo.bg/
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay