Хранителният режим на една Мис

Оливия Кълпо споделя с какво се храни

Едно от задължителните изисквания за една Мис е да притежава стегнато и здраво тяло. Но как точно се постига то, е въпрос, който вълнува всички ни. Отговорът получаваме от най-новата красавица, която спечели тежката корона и се превърна в Мис САЩ 2012 в началото на юни.

Оливия Кълпо разказва пред списание Shape за ежедневното си меню и малките хитринки, с които поддържа изваяните си форми. Суровите ядки, например, са любимата ѝ храна за похапване между основните хранения. 20-годишната тъмнокоска знае за благотворното им влияние над косата, кожата и ноктите, и споделя, че от всички ядки, най-любими са ѝ безсолните бадеми. Често преди фотосесия Оливия може да бъде видяна да похапва именно от тях.


"Освен това са леснопреносими и те спасяват от пристъпите на глад”, убеждава дамата от Роуд Айлънд.

Но супер стегнатото тяло, което виждаме от снимката, не е било такова винаги. Като по-млада, Оливия е била далеч по-пухкава. С годините обаче се е научила да се отнася по-разумно към организма си.

Дневна доза протеин често си набавя от протеинови блокчета, които понякога използва като заместител на основното хранене. Не сме сигурни доколко подкрепяме това решение на младата Мис, имайки предвид факта, че по този начин се лишава от истинска храна, но пък няма как да знаем колко е натоварен всъщност графикът ѝ. Може би така спестява време.

"Смятам, че високопротеиновата диета, бедна на въглехидрати, е най-добрият избор за отслабване”, обяснява Кралицата на красотата.

Въпреки, че е намалила въглехидратите, обожава да хапва картофи. "Обичам ги поднесени по всякакъв начин. Често ги слагам във фурната да се изпекат, след това ги обелвам и намачквам. По-бързият вариант е да се поставят в микровълновата. След това ги поръсвам с лют червен пипер и малко сол.”. Ние не бихме ви посъветвали да пробвате втория вариант - температурната обработка на микровълновата не е достатъчна, за да се справи с вредните съставки на суровите картофи.

Оливия си пада и по плодовете, а бананите са ѝ най-любими. Най-често обаче, в менюто ѝ присъстват обезмаслен йогурт и зеленчуци на пара.

Хранителният режим на една Мис

В интервюто си миската обяснява и колко важен е приемът на ананас. "Ако тялото ви е подуто, изяжте един ананас. Участничките в конкурси за красота се хранят само с него в деня преди голямото състезание.”

Облекчени бяхме, когато разбрахме, че дори дамата с толкова божествено тяло се оставя на изкушенията. За нея това са фъстъченото масло и конфитюрът. "Просто не мога да живея без тези храни!”, споделя Оливия.

Е, напълно я разбираме. С всички ни е така!

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 05.09.2012|18:14
Хубава е, но не ми харесва начина, по който са я направили за конкурса. Тя е само на 20г! Защо трябва да бъде гримирана и фризирана като 35г жена? Лицето й е полирано като порцелан, а тялото? Кожата й изглежда обезводнена и пръскана с някакви смешни бои... вижте само областта под бюста. После, защо трябва да има толкова изпъкнали мускули на корема? Това не е раждала жена, за да тренира тази област толкова много. Изобщо като цяло са използвали методи за прикриване и разкрасяване подходящи за 30-40г жени върху тялото и лицето на 20г дете. Девойките в тази възраст си имат красиво естествено младежко излъчване и мисля, че конкурсите за красота се стараят по-скоро да го изтрият и състарят нарочно хубавите момичета.
8
Не е посочен 21.06.2012|11:00
Здравословен баланс и умерени порции.
7
Не е посочен 20.06.2012|11:01
това за ананаса беше нещо ново!
6
Не е посочен 19.06.2012|19:43
Това за ананаса и подутото тяло беше полезно!
5
Не е посочен 19.06.2012|17:32
Страхотно тяло има
4
Не е посочен 19.06.2012|17:29
3
Не е посочен 19.06.2012|17:29
Да нисковъгледиратната диета наиситина е доста ефикасна и то дори не може да се каже диета. Можем да се научим така да хапваме с леки изкушения разбира се;)
2
Не е посочен 19.06.2012|16:41
Спокойно мога да мина и без фъстъчено масло.
1
Не е посочен 19.06.2012|16:40
Истината е, че каквото и да ям, никога няма да мога да изглеждам толкова добре.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay