3 неща, които хората с малки кухни правят всеки ден

Ето как да направите живота си по-лесен, ако и вие имате малка кухня

3 неща, които хората с малки кухни правят всеки ден

Ако живеете в съвсем малко жилище и то с още един човек, а много обичате да готвите, ще ви дам няколко съвета за това, как да се справите с малката кухня по-лесно. Дано някой ден да имате огромна кухня, но докато живеете по този начин, трябва да имате методи и правила. Ако си изградите тези 3 навици, със сигурност животът ви ще стане по-лек.

  1. Винаги почиствайте кухненския плот преди да започнете да готвите

    Готвенето трябва да бъде приятно и да не е стресиращо, особено когато разполагате с малко пространство. Преди да започнете да правите каквото и да било в кухнята, уверете се, че плота е разчистен, няма никакви чинии, съдове и други неща върху него. Също така трябва печката ви да е разчистена и общо взето всичко трябва да си е по местата, за да разполагате с цялото пространство.

  2. Мийте съдовете веднага след готвенето

    Ще се получи много грозна гледка, ако оставите всички съдове и прибори, които сте използвали при готвенето в мивката. Най-важното правило е да миете всичко веднага след като сготвите, дори и по време на готвенето, ако е възможно. Поддържането на мивката чиста, гарантира, че цялата кухня ще бъде чиста.

  3. Всеки един предмет в кухнята трябва да има определено място и винаги да стои там

    Когато пространството е ограничено, правилното подреждане на нещата е от съществено значение. Уверете се, че всеки уред, всяка една чиния и лъжичка си имат точно определено място и се старайте винаги да ги оставяте на това място. Кухнята няма да ви се струва чак толкова малка, ако е добре подредена

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay