Дневен хороскоп за петък, 20 ноември 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 20 ноември 2020г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес сте много замислени. През главата ви минават хиляди мисли, но това е нещо добре. Помислете върху всички възможни варианти и премислете действията си внимателно.

Телец

Ваш близък трябва да научи урок, който само вие можете да му предадете: Как да оценява малките неща в живота. Покажете му как се прави, вместо само да му говорите.

Близнаци

Оставете настрана всички проекти, по които работите. Натоварвате се прекалено много и това ви прави по-малко продуктивни. Починете си поне един-два дни.

Рак

Ще имате нуждата да споделите всичко, което ви тревожи с някого днес. Бъдете напълно искрени и открити. Затова са любимите хора- да бъдат подкрепа и опора.

Лъв

Днес не сте в състояние да правите практични неща, които да влязат в употреба, така че дайте свобода на творческата си страна. Може по този начин да ви хрумне страхотна идея.

Дева

Опитайте да накарате приятелите си да гледат на света по начина, по който вие гледате. Накрая, когато видите някой от тях с широка усмивка, ще се чувствате много удовлетворени.  

Везни

Бъдете по-закачливи днес. Както в офиса, така и вкъщи. Повечето хора около вас ще бъдат кисели днес, така че трябва да направите всичко възможно да ги развеселите.

Скорпион

Опитайте да не се вглеждате много в странни съвпадения. Те са отражение на минали събития, а не на бъдещето. Днес ще имате възможност да се отърсите от кармата, възползвайте се.

Стрелец

Днес се чувствате длъжни да защитите някой. Обадете се на всичките си близки хора, за да проверите кой от тях е в опасност. Направете го тактично и със стил.

Козирог

Не се тревожете прекалено много за това как хората ви възприемат и какво мислят за вас. Всички, с които имате някакви отношения имат добро мнение за вас, така че бъдете спокойни.

Водолей

Днес интуицията, 6-тото ви чувство и всички други подобни способности действат с пълна сила. Вслушайте се във вътрешния си глас, може да извлечете много ползи от това.

Риби 

Всички около вас днес са супер емоционални, но вие опитайте да се дистанцирате максимално от емоциите. Това е като верижна реакция, така че се пазете и бъдете внимателни.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay