Дневен хороскоп за събота, 28 март 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 28 март 2020г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днешният ден е подходящ за пазаруване, също така е подходящ да се отървете от стари, ненужни вещи. Направете списък с нещата, които трябва да си купите, защото е възможно да пропуснете нещо важно.

Телец

Уверете се, че сте отделили достатъчно време да помислите за всичко, защото сте прекалено ентусиазирани и е възможно да допуснете грешка. Днес ще ви се случи нещо, за което мечтаете отдавна.

Близнаци

Прекарайте деня с малки деца. Ще се чувствате страхотно, заобиколени от деца. Днес имате достатъчно търпение, за да се занимавате с тях.

Рак

Възстановявате се от травма- психическа или физическа и се справяте доста добре. Ще бъдете изключително щастливи, когато това се случи. Съвсем скоро животът ви ще влезе в нормалния си ритъм.

Лъв

Днес сте по-резервирани от обикновено и моментът е страхотен да останете насаме със себе си, за да разрешите проблемите си. Не провеждайте тежки разговори днес, не сте особено социални.

Дева

Днес сте много по-чувствителни от обикновено и приятелите ви се възползват, за да ви дразнят. Не се притеснявайте, това няма да продължи дълго, скоро ще си намерят по-интересно занимание.

Везни

Днес ще се наложи да вземете важно решение, от което със сигурност ще има последствия. Не бързайте, вслушайте се в интуицията си и направете възможно най-доброто.

Скорпион

През целия ден ще мислите за проблемите в работата. Не е най-подходящият момент да мислите за работа, но това не ви дава мира. Концентрирайте се и ще намерите решение на проблемите бързо. 

Стрелец

Разгледайте внимателно всички детайли и вижте дали можете да ги превърнете в нещо по-мащабно. Това може да е един от начините за разрешаване на проблемите ви.

Козирог

През днешният ден ще трябва да се представяте пред хора. Може би ще ходите на интервю или на среща. Не се чувствате напълно уверени, но опитайте да не го показвате. 

Водолей

Планирали сте днешния ден до най-малкия детайл, но нещата ще се развият по съвсем различен начин. Ще бъде за добро, така че не се притеснявайте, ако нещата излязат извън контрол.

Риби 

Виждате какво се случва с приятелите ви по-добре, отколкото те самите. Трябва да им кажете какво се случва, преди да са направили нещо неразумно. Подходете деликатно към тях.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay