Дневен хороскоп четвъртък, 16 юли 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп четвъртък, 16 юли 2020г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Успявате да се справите с въпрос, който съдържа в себе си не само един отговор. Вие обаче намирате правилния и се измъквате ловко от ужасно неудобна ситуация. Поздравления!

Телец

Имате цял списък с хора, на които трябва да отделите от времето си днес. Нито един от тях не заслужава да бъде пренебрегнат. Постарайте се да обърнете внимание на всички, за да няма сърдити накрая.

Близнаци

Доверявате се на инстинка си във всяка една ситуация, която сте неспособни да решите само чрез логика и разум. Днес шестото ви чувство също няма да ви предаде - имайте му доверие!

Рак

Обикновено не позволявате на хора, които не знаят нищо за вас и живота ви, да се месят в него. Днес обаче, незнайно защо, ще допуснете до ежедневието си човек, за когото не знаете почти нищо. Бъдете по-внимателни.

Лъв

Объркани сте - не знаете какво изпитва половинката ви към вас. Наясно сте, че има чувства, но сякаш вашата любов към него е по-силна, отколкото е неговата към вас. Поставете въпроса за обсъждане.

Дева

Играете двойна игра - едновременно сте добрият и лошият герой в отношенията със своите приятели. От една страна искате да им помогнете, от друга - знаете, че методите за това не са особено приятни. Направете всичко, което знаете, че ще им помогне - дори и да не ви се иска.

Везни

Предстои ви жесток сблъсък с реалността. Осъзнавате, че начина, по който ви се иска да се случват нещата, рядко отговаря на действителността. Днес ще останете особено огорчени от неосъществяването на направените планове.

Скорпион

Разстроени сте, а причината за тъгата ви не е известна на никому, освен на самите вас. Доверете се на най-близките си приятели и им споделете тревогите си - така ще ви олекне, а и ще получите ценен съвет.

Стрелец

Позволявате си своеволие, което ще ви струва скъпо. Ще разберете по трудния начин, че не е добре да се месите в живота на другите и да взимате решения вместо тях. Поучете се от тази грешка.

Козирог

Не искате много от живота - желаете единствено осигуряване на благополучието на най-близките си хора. Поставяте техните интереси дори пред своите. Когато виждате, че страдат, сте готови на всичко, за да ги защитите.

Водолей

Бойкотирате тенденция, която не само не ви харесва, но и с която изобщо не сте съгласни. Не сте от хората, които следват сляпо най-новите течения, независимо за коя област от живота се отнасят. Това е похвално - продължавайте в същия дух!

Риби

Предстои ви среща, за която се подготявяте от дълго време насам. Притеснението ви е огромно и има вероятност именно то да ви провали. Знаете какво правите и сте напълно готови за това важно събитие - не позволявайте на напрежението да ви повлияе.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay