Бухнали ръкави? Дайте ги насам!

Бухнали ръкави? Дайте ги насам!

С появата си на Седмиците на модата знаменитостите доказаха, че бухналите ръкави са супер модни в момента. Това отчасти се дължи на факта, че те увековечиха паметта на легендарната покойна дизайнерка Вивиен Уестууд, една от най-влиятелните фигури в модата. Тя помогна за популяризирането на британската пънк мода и е добре известна с бунтарското си усещане и с ненадминатата си способност да оформя бъдещето на модата, използвайки елементи от емблематични визии от миналото.

Шикозният почерк на Уестууд всъщност е много по-гъвкав, отколкото си мислите. Големите ръкави са закачливи и женствени и могат чудесно да допълват маратонки, шапки, рокли, блузи, якета и много други. Да, такива хващащи окото ръкави може да изглеждат твърде смели на пръв поглед, но всеки, който иска, може напълно да закове модерната визия с правилното отношение и правилния стил. Ако се чувствате заинтригувани от бухналите ръкави от Седмицата на модата в Лондон, имаме няколко предложения за това как можете да ги покажете във всекидневието.

Сет

Комплектът от две части може да придаде младежка и модерна енергия едновременно. В зависимост от времето и повода можете да изберете светла или пастелна цветова палитра или по-тъмна и по-смела цветова схема. Сетовете с бухнали ръкави изглеждат особено добре в комбинация с лоуфъри, обувки на ток и дори маратонки, ако предпочитате ежедневна визия.

Поло

Да изглеждаме добре, когато навън е студено, определено може да бъде много трудно. За щастие, шикозните пуловери тип поло с големи ръкави предоставят зашеметяващо решение на този проблем. Този стил не само е подходящ за времето през зимата, но също така е очарователен и супер универсален. Можете да комбинирате с дънки, елегантни панталони, кожени панталони, къса или дълга пола и др.

Рокля

Роклите винаги са забавни за носене - особено тези с бухнали ръкави. Класическата, струяща се едноцветна рокля е стилен избор, който свободно може да се нови всекидневно. Винаги можете да съчетаете съ стилни аксесоари и стилни обеци, обувки на ток или платформа, както и лента за глава или шноли за коса.

Кроп топ

Кроп топовете за универсално решение за почти всеки случай. Но тези с бухнали ръкави могат да бъдат истински модни попадения. Простотата на това облекло го прави особено любопитно, давайки ви възможност да изпробвате много аксесоари; гривни, кръгли обеци, очна линия и нокти със сложен дизайн.

Слоеве

Слоевете са на мода в наши дни и могат да бъдат точната съставка, за да направите бухналите си ръкави наистина специални. Съчетайте блуза с големи ръкави с дълга рокля или гащеризон и обувка на платформа или кецове.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay