Гостува ни Флавия от Бразилия: 5 елемента на атрактивната визия

Популярната модна блогърка дава съвети ексклузивно за читателите на Jenite.bg през целия юли

Вече представихме тази прекрасна дама с два материала: "Визии за капризното лято"; "И с тениска можем да бъдем стилни!" Нека все пак преговорим какво знаем за нея.

Забелязахме Флавия отдавна, тъй като редовно следим какво се случва в най-популярните модни блогове по света. Нямаше как да не ни направи впечатление чаровницата от Бразилия, която се облича толкова интересно и споделя с последователите си красиви снимки в страничка с наименование Fashion Coolture.

Сигурни сме, че ще се съгласите - собственичката на блога определено е "fashion" и "cool". Затова решихме именно тя да бъде първата чуждестранна блогърка, която ще поканим да ни гостува в женското царство на Jenite.bg. Флавия се съгласи! Щастливи сме да получаваме нейните модни съвети на различни теми всеки вторник през юли.

Стилната бразилка сподели ексклузивно и малко лична информация за себе си. Завършила е право, но в момента посвещава цялото си време на блога. Любовта ѝ към дрехите и креативните съчетания всъщност произхожда от вечната ѝ любов към фотографията. Именно това поприще я влече от дете, а фотографията е неделим елемент от модния свят. 

Прелестните снимки в блога на Флавия са дело на отдадената ѝ половинка - Тиаго.

Флавия казва, че не може да постави стила си в определени рамки. Не може да го конкретизира. Решава как ще изглежда днес, като просто облича избрана дреха и пробва различни съчетания, за да види с кое ще се хареса най-много.

Както видяхме в предишните статии с нейно участие, Флавия може да изглежда и като стилна шикозна мадама, и като сладка спортна тийнейджърка. Стилът и наистина е много разнообразен, но в него откриваме и някои категорични специфики. Ако се опитаме самите ние да го опишем, определението ще гласи: "разчупена рокерска визия, понякога дори леко готическа, но винаги по-женствена от очакваното".

За да можем докрай да вникнем в усета при подбора на облеклото ѝ, помолихме Флавия да ни разкрие кои според нея са 5-те задължителни елемента на стилната визия. Ето какво ни отговори модната блогърка (ако ви стане интересно и искате да се насладите на още визии с посочените елементи, заповядайте в нашата галерия): 


Елемент №1: Кожено яке 

Гостува ни Флавия от Бразилия: 5 елемента на атрактивната визия
Това е любимата връхна дреха на Флавия. Тя разполага с впечатляваща колекция от кожени якета в различни нюанси, за която благородно ѝ завиждаме. Казва, че дори да не ни се вярва, рокерската дреха може да се комбинира с всеки тоалет. Достатъчно е да съчетаем достатъчно добре цвета на якето с някой от цветовете-акценти в останалите части от облеклото. 

Гостува ни Флавия от Бразилия: 5 елемента на атрактивната визия
С показаната визия в черно и златисто Флавия ни доказа теорията си за универсалната приложимост на коженото яке. Без да го видим нагледно, едва ли бихме предположили, че тази малко "по-хард" дреха може да се съчетае толкова добре с актуалните барокови елементи (на шортите), шапка с периферия (почти бомбе) и фин топ. 

Гостува ни Флавия от Бразилия: 5 елемента на атрактивната визия
Флавия си има и няколко по-леки кожени якета, които по-скоро бихме определили като кожени сака. Сами виждате колко шикозни комбинации могат да се получат с тях.

Елемент №2: Тениска

Гостува ни Флавия от Бразилия: 5 елемента на атрактивната визия
Както отбелязахме миналия вторник, Флавия е изключителен експерт в създаването на стилни и много интересни визии с тишърти. Но тъй като можете да си припомните всички подробности тук, сега няма отново да се спираме на този въпрос. Показали сме ви само четири атрактивни съчетания, които включват първите посочени от модната блогърка елементи на атрактивната визия: кожено яке и тениска.

Елемент №3: Слънчеви очила

Гостува ни Флавия от Бразилия: 5 елемента на атрактивната визия
Колекцията на Флавия в това отношение също е изумителна. Както се вижда от горните снимки, тя харесва най-вече странни и приковаващи вниманието слънчеви очила. На първата фотография (горе вляво) червеният чифт е украсен с нежна панделка, третият модел (горе вдясно) пък е решен във формата на сърца. Големите слънчеви очила с мъниста пък са тотален хит напоследък - както в света на знаменитостите, така и в красивия моден свят на нашата гостенка.

Гостува ни Флавия от Бразилия: 5 елемента на атрактивната визия
Ето още няколко интересни предложения за предпазване на очите от Флавия.

Елемент №4: Многобройни, но добре съчетани гривни

Гостува ни Флавия от Бразилия: 5 елемента на атрактивната визия
Флавия не е от съветничките по стил, които смятат, че сетовете от много гривни са твърде кичозни. Напротив, нашата любимка ни насърчава да украсяваме ръцете си смело. За целта обаче трябва да разполагаме с достатъчно разнообразни като модели и цветове гривни - така винаги ще намерим достатъчно от тях, които да пасват на конкретен тоалет. Флавия харесва особено много кожените бижута с метални елементи по тях.

Петият елемент: Високи токчета

Гостува ни Флавия от Бразилия: 5 елемента на атрактивната визия
В случая на Флавия "токчета" рядко е най-подходящата дума - тя е особено привързана към по-дебелите токове. Повече подробности относно нейното мнение за обувките обаче ще разберете в края на месеца, когато ще си говорим с нея конкретно за съчетаването на тези аксесоари с дамската чанта.

Следващия вторник ще се срещнем отново с нашата вдъхновяваща гостенка. А дотогава експериментирайте смело с визиите си, независимо дали ще заложите на по-спортни или по-елегантни такива. Помнете какво казва Флавия по въпроса за трите отличителни качества на стилната дама: тя е самоуверена, креативна и не се страхува да опитва нови неща. 

Ако искате да следите отблизо гостуването на модната блогърка от Бразилия в Jenite.bg, присъединете се към нашата страница във фейсбук

11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



23
Не е посочен 24.01.2014|17:43
Много обичам рокерски кожени якета
22
Не е посочен 24.01.2014|17:39
Много красиви визии.
21
Не е посочен 17.07.2013|17:18
Кефи ме тази мацка !
20
Не е посочен 17.07.2013|14:50
Слънчевите очила ми харесаха.
19
Не е посочен 17.07.2013|12:12
Чудесна гостенка сте си избрали!
18
Не е посочен 17.07.2013|11:34
и аз от известно време мисля да си спретна една колекция от гривни. Трябва да се разходя по магазините.
17
Не е посочен 17.07.2013|10:39
Един блог, който вече следя и много харесвам. Флавия има уникални предложения за комбинации.
16
Не е посочен 16.07.2013|16:53
Доста интересни и различни визии.
15
Не е посочен 16.07.2013|16:47
Самата моделка е много красива.
14
Не е посочен 16.07.2013|16:46
добри елементи за стил.
13
Не е посочен 16.07.2013|16:29
Това е момичето с продълговатото лице, за което писахте преди известно време! Спомням си го аз, няма как да го забравя.
12
Не е посочен 16.07.2013|15:53
Самата Флавия е много красива, а стилът е уникална смесица, в която задължително има нещо готик, рок и пр.
11
Не е посочен 16.07.2013|15:30
Доста интересни визии
10
Не е посочен 16.07.2013|15:24
Аз малко съм маниак на кожените якета в различни цветове. Имам няколко различни, но не мога да имам всички, които искам.
9
Не е посочен 16.07.2013|15:22
Хареса ми нейният стил.
8
Не е посочен 16.07.2013|13:41
Полата с ерите капси в заглавните снимки ми хареса невероятно много.
7
Не е посочен 16.07.2013|13:26
Едни обувки на висок ток, винаги могат да придадат много интересен, акцент на всеки тоалет.
6
Не е посочен 16.07.2013|13:08
Нейният стил наистина много ми допада. Определено успява да избяга от скуката, в която попадат много модни блогъри.
5
Не е посочен 16.07.2013|13:07
хаха, да си дойдем на думата :) изобщо не ги приемам на сериозно подобни съвети. а и в каква работна среда би ти приличало да отидеш като че ли си на концерт ;)
4
Не е посочен 16.07.2013|12:39
Това с кожените якета е много яко, макар че тук няма такова разнообразие.
3
Не е посочен 16.07.2013|11:57
Всички сме съгласни за високите токове и всичко останало, но на мен въпроса ми е откъде да вземем парите за всичко това? кожени якета в 10 цвята?
2
Не е посочен 16.07.2013|10:47
Много ми харесва стила й! Страхотно добре успява да съчетава толкова различни визии - рок елементи, кожа, елегантни дрехи, щампи...
1
Не е посочен 16.07.2013|10:17
Малко са ми в повече бижутата,но като цяло визиите са много сполучливи.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay