Жени Живкова става баба

Жени Живкова става баба

Най-голямата правнучка на Тодор Живков, Людмила Стефанова, очаква бебе, съобщава "Галерия". Бъдещата баба и бивша депутатка Жени Живкова е изключително щастлива и с нетърпение очаква първото си внуче. Според наблюдатели Людмила е в средата на бременността си и вече започва да показва наедряло коремче. В момента тя и партньорът й са на почивка в семейния палат в село Лозенец.

Годеникът на Людмила е брокер на луксозни недвижими имоти, чиято сфера на работа обхваща целия свят, включително България. Подобно на Людмила, той също обича да пътува и двамата често посещават както екзотични дестинации, така и баровски ски курорти. Връзката им процъфтява и те вече обсъждат възможността да сключат брак след раждането на детето им.

Самата Людмила, кръстена на легендарната си баба Людмила Живкова, притежава космополитен характер и има разнообразни преживявания в различни страни. Тя завършва висшето си образование в Америка, където получава диплома като интериорен дизайнер от престижния частен институт "Прат" в Ню Йорк. По-късно тя придобива магистърска степен и решава да изгради кариерата си в Европа.

От години Людмила живее в Лондон и работи като член на екипа дизайнери за една от най-уважаваните компании за архитектура и интериорен дизайн в Обединеното кралство. Въпреки че е установила живота си в чужбина, тя често посещава България и прекарва летата си в Лозенец, където живеят майка й, баща й и по-малката й сестра Андреа.

Андреа, втората дъщеря на Жени Живкова, споделя страстта на майка си към модата и допринася за развитието на нейната марка. Преди години тя представи своя собствена колекция елегантно облекло на пищно модно шоу в София.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay