Женските сълзи гласят "Не тази нощ, скъпи"

Внимавайте пред кого плачете

Женските сълзи гласят "Не тази нощ, скъпи"

Понякога тъжните емоции ни завладяват изцяло и ставаме безсилни над борбата с тях. Сълзите са нашето естествено успокоително, що се отнася до тежки моменти. Но освен това, тяхното действие е далеч по-значимо в живота ни. 

 

Ново проучване публикувано във вестник Science показва, че сълзите всъщност изпращат сигнали към останалите хора. Тайната се състой в техния химически състав и това, до което води той.

 

"Химическите сигнали са вид послания, а това което открихме: сълзите "съдържат" в себе си думата НЕ", обяснява д-р Ноам Собъл. Оказва се, че провокират неприятни чувства у партньорите, което им действа като огромен унижощител на желание за секс. 

 

Експертите казват, че разлика между истинските сълзи, идващи от сърцето и тези, предизвикани от глава лук, например, се различават. За това и последиците са различни - ако се просълзите над тигана, пак може да изживеете страстна вечер. Изглежда негативното емоционално състояние е това, което плаши мъжете, като може да ги откаже от сексуалното удоволствие, докато не отмине бурята.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay