4 грешки, които мъжете допускат в леглото

Мъжете, егото и сексът

4 грешки, които мъжете допускат в леглото

Секс. Правите го грешно. Или поне това е нещо, което някои жени умират да кажат на партньорите си. Дори най-опитния мъж може да допусне грешка или две в спалнята от време на време.

 

Кои са топ 4 на грешките, които мъжете допускат в леглото. Ние проучихме:

 

Ни чул, ни видял – стигне ли се до леглото, и мъжете забравят да чуват. Много жени се оплакват, че мъжете им имат тази диагноза и не слушат какво им се говори, което се пренася и в спалнята. Нежните половинки постоянно им подсказват, казват или намекват, но рядко има обратна връзка.

 

Игра, игра, игра – недостатъчната любовна игра, може да подкопае целия сексуален акт. На жените им е необходима, повече отколкото на мъжете. Те го забравят това редовно, а не бива.

 

Липса на оформление – мъжете имат склонност да бъдат мързеливи или да забравят, че въпреки че те може да не обръщат внимание на дадени миризми, жените им не искат нищо друго от тях освен да са чистички, изкъпани, обръснати... общо взето спретнати и свежи.

 

И накрая, но не на последно място – мълчанието – или нуждата то да бъде нарушавано понякога. Не от случаен разговор за времето разбира се. Спомняйте си за Бари Уайт и това, че той е жънал повече успех от персийски килим, просто защото ние жените може да бъдем много възбудени от хубав мъжки глас, който ни шепне какво ни предстои... след малко.

 

Как да постъпим, когато мъжът ни прави всичко това грешно? Запомнете, че ако решите да му споделите трябва да сте много деликатна. Никога не може да кажете на мъж директно, че го прави грешно. Достатъчно е да му кажете как ви харесва и то в момент, в който не сте под завивките и той е напълно глух за вашите апели. Когато по чудо сам се сети да направи нещо, което вие обичате - дайте му да разбере, че сте доволна и оценявате жеста и усилието.

 

Запомнете – всички ние сме в много уязвима позиция, когато сме голи. Мъжете инвестират много от егото си в способността да са добри любовници. Имат нужда да чуват, че са достатъчно добри и повече.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 26.01.2011|19:42
много хубава и забавна статия :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay