Добрият сексуален живот се основава на чувствата

По-добре сама, вместо с кого да е

Добрият сексуален живот се основава на чувствата

Сексът отдавна не е табу, а напротив – дори се е превърнал в ежедневие за повечето хора. С течение на времето и с натрупване на опит, човек се "учи" на любов и получава все по-голямо удоволствие от нея.

И мъжете, и жените, включват все повече различни техники в сексуалния си живот, за да го подобрят и направят по-интересен. Въпреки това, техните връзки са все по-несполучливи. Това се дължи на неестествената смяна на приоритетите в днешно време. Така, както хората не подбират какво ядат през последните 50 години, и се задоволяват с вредни сандвичи и студени закуски, не внимават и с кого се обвързват. Но, както гласи поговорката : "По-добре да си гладен, отколкото да ядеш какво да е, и по-добре да си сам, отколкото с кого да е.".

Тенденциозно хората не желаят да се обвързват емоционално и предпочитат да задоволяват само сексуалните си желания. Това води до постоянна липса на близост между двама партньори, които са далеч от идеята за платонична любов.

Сексуалността обаче би трябвало да е неразривно свързана с емоционалността. Основните фактори на добрия сексуален живот са грижата, обвързването, интимността, любовта, уважението и специалното отношение към тялото на другия. Съвкупността от тези елементи води до взаимоотношения на друго равнище, които неминуемо ще доведат и до приятни изживявания в леглото.

Чувството след подобен секс без обвързване може да се оприличи на вина и празнота. Често хората, които са смятали, че връзката им може да се осланя единствено на физическите удоволствия, бързо разбират, че не са прави. Не е възможно да се усети пълноценно красотата от любовните ласки между двама души, ако те не се основават на силни чувства.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay